Kui oled juba anaalseksis kogenud, võid saada lausa kirjeldamatuid orgasme. Kuid väga lihtne on kogemata valesti teha või hoopis haiget saada. Et seda ei juhtuks, toome teieni paar nõksu, et anaalne lõbustus kulgeks lihtsamalt.

Tekita endale õige meeleseisund

Sa ei saa kunagi anaalseksi päriselt nautida, kui sa ei ole täielikult kohal või oled oma hirmude küüsis. Lase kõik oma eelarvamused vabaks ja luba endal päriselt seda protsessi nautida. Sa oled ise selle valiku teinud, et tahad midagi uut proovida. Pealegi, sina kontrollid oma tagumist otsa ja kui sulle tõesti ei meeldi, on see sinu otsus, et ära lõpetada. Kogu kontroll on sinu käes.

Ära mingil juhul unusta libestit

Pärak ei lähe iseenesest märjaks nagu vagiina. Sülje kasutamine võib tunduda kuuma võttena, aga ei ole üldse nii hügieeniline. Kasuta libestit ja ära hoia sellega tagasi. Siin kehtib reegel — mida rohkem, seda parem. Me räägime ju ikkagi sinu mõnutundest. Kuiv nühkimine seda ei tekita.

Ära alusta kohe partneri peenisega, kasuta oma sõrmi või mänguasju

Kui sa pole oma pärakut välja treeninud, võib sellest saada katastroofiline kogemus. Et partneriga anaalseksi teha, on vaja enne seda pikalt harjutada. Kasuta sisenemiseks oma näppe või anaalseksi jaoks spetsiaalselt mõeldud mänguasju.

Suhtle oma partneriga

Meeste jaoks on suur asi, kui naine lõpuks anaalseksiga nõus on. See on nende jaoks täielik kingitus. Arvatavasti tahavad nad sulle pakkuda unustamatu elamuse, et see ei jääks esimeseks ja viimaseks korraks. Räägi kaaslasega lahti kõik oma hirmud ja soovid ning palu tal teha täpselt nii, nagu sina ütled.

Pööra palju tähelepanu pärakuavausele

Anaalseksi puhul mõtle pärakuavausest nagu kliitorist. Kui seal juba midagi sees on, vajad sa ka muust kohast rahuldust. Palu anaalseksi ajal partneril oma näppudega pärakuavausele survet avaldada ja mõnu muutub palju suuremaks.

Hinga sügavalt sisse ja välja

Paljud naised lähevad anaalseksi ajal juba alateadlikult pingesse ja unustavad hingata. See on suur viga, sest niimoodi tõmbub terve keha pingesse ja sul hakkab kiiresti valus. Lõdvestu ja hinga sügavalt sisse ning välja.

Lõdvesta oma pärakut

Sinu pärakusse ei saa ükski asi enne siseneda, kui sa ei suuda seda lõdvestada. Sa pead oma vaimse ja füüsilise poolega koostööd tegema, et asi õnnestuks. Mõtle välja, kas sa päriselt tahad anaalseksi proovida. Kui sa sügaval sisimas tegelikult ei taha, siis ei suudagi sa oma pärakut anaalseksi jaoks valmis panna.

Kombineeri vaginaalselt ja anaalset mõnu

Kuna sul on mitu auku, siis miks mitte proovida teha nii, et mõlemas neist oleks mõnus? Vaginaalse seksi ajal võid sa ju kasutada mõnda anaalset mänguasja ja vastupidi. Räägi ka oma partneriga, et ta oleks avatud meelega ja valmis voodis erinevaid asju katsetama.

Allikas: Cosmopolitan