Jäär sooviks üle kõige, et mees teeks talle peamassaaži või peseks tema pead koos duši all või vannis olles.

Sõnn ootab üle kõige, et kallim haaraks pihku massaažiõli ja hõõruks Sõnni sensuaalselt sellega sisse, unustamata paitusi ja mõnusaid silitusi.

Kaksikud ihalevad, et nendega räägitaks räpaselt. Kui sa seda ei oska, lase lihtsalt fantaasial lennata, sest ka proovimise üle on nad rõõmsad.

Vähk armastab üle kõige kaisutamist, mistõttu tasub sul eelmängu jaoks teda kallistada ja enda vastas hoida ning ta ongi juba väga õnnelik.

Lõvi jumaldab tähelepanu keskpunktis olemist ja sellepärast ei vajagi ta eelmänguks rohkemat, kui sinu jäägitut kohalolu.

Neitsi armastab pisikesi füüsilisi detaile, ehk näksa teda kõrvast või limpsa keelega tema kaela ja ta ongi valmis minekuks.

Kaalud tahaks näha oma kallimat masturbeerimas, muud ta ei vajagi. Väga lihtne!

Skorpion soovib, et ta seotaks kinni või tema käed pandaks raudu ja ta ongi rahul ning rõõmus.

Ambur tahaks, et mees teeks talle striptiisi. Poolpaljas mees erutab teda väga.

Kaljukits tahaks, et kallim valmistaks talle ette kuuma vanni, mis lõhnaks hästi ja mille äärt kaunistaksid ilusad küünlad. Sellest talle piisab.

Veevalaja suurim soov eelmängu jaoks on see, et mees saadaks talle enne seksi kuumi alastipilte endast, sest visuaalne väljund on see, mis Veevalaja kuumaks kütab.

Kalad soovivad erinevatel aegadel erinevaid asju ja kui sa ei taha teda enne vahekorda välja vihastada, siis uuri talt igaks juhuks, mida ta seekord tahab.

Allikas: Hello Giggles