Oma uues raamatus “The Power of Rude” õpetab kirjanik Rebecca Reid aga, et peaksime oma isiklikud vajadused edaspidi esikohale seadma. “Ebaviisakalt käitumine ei tähenda, et oled vastik. See tähendab, et oled aus, otsekohene ja vastutad oma isiklike soovide ja vajaduste eest,” selgitab ta. “Seks ei tohiks kunagi olla kodutöö ja kui õpid selles suhtes ebaviisakas olema, siis see ei olegi.”

Tõepoolest, natukene ebaviisakust tuleb seksides kasuks. Võtame kasvõi orgasmide teesklemise — see on su isiklik valik. Sa ei peaks tundma end süüdi seda tehes ega ka sellest hoidudes. Selle asemel peaksid sa otsustama, mis on sinu eesmärgi saavutamiseks kõige tähtsam ja selle kasuks otsustama.

Siiski, pea meeles, et orgasmi teesklemine on sama, nagu valetaksid kutile, kellega baaris kohtusid, et sul on poiss-sõber, kuigi sul teda tegelikult ei ole. Sa üritad küll mehe tundeid mitte riivata, aga sa ei ole iseenda tunnete suhtes aus. Ja kui sul pole just head põhjust, miks talle valetada, siis ei tohikski sa seda teha.

Ikka ja jälle tõdevad naised, et nemad lihtsalt ei jõuagi orgasmini, seks pole tegelikult üldse nende jaoks ja neile meeldib see tegevus vaid seetõttu, et see aitab neil end partneriga lähedasemana tunda. Või nad seksivad ka siis, kui nad seda teha ei taha, sest see on “lihtsam”.

Siinkohal tasuks meeles pidada, et seks on üks võimalustest, mitte privileeg. Ütle ka mehele, kellega seksid, et sinu orgasm on oluline. Ütle talle, et kui ta ei rahulda sind seksuaalselt. Ära valeta, sest ta on tore inimene või sellepärast, et see ongi normaalne. See ei ole.

Pole mingit mõtet seksida, kui sa seda ei naudi. Ainult väga vähesed naised ei saa tõepoolest mitte kunagi orgasmi. Kui sul on selle saavutamine keeruline, vajad ehk lihtsalt rohkem aega või vaeva. Ära lepi orgasmivaba eluga!

Allikas: The Sun