See ei pruugi olla midagi, mille peale sa oled kunagi üldse tulnud, aga kuna sellest räägitakse viimasel ajal väga palju, tundub, et paljud paarid on otsustanud seda proovida.

Mis see täpsemalt on?

Värske trendi nimeks on ”pegging” ja see tähendab seda, et selle asemel, et mees siseneb oma meheauga naise vagiinasse, teeb seda mänguasja abil naine hoopis mehele. Kuigi seda trendi saavad nautida pigem mehed, sest see aitab stimuleerida nende G-punkti, siis on tõestatud, et ka naised naudivad seda.

Jah, meestel on samuti G-punkt olemas. See on tegelikult nende eesnääre, kuid selle mõjutamine on juba natukene keerulisem. Meestel asub see samuti seespool — päraku ja peenise vahel.

Eesnäärmemassaaži muudab raskeks tõik, et mõni aadamapoeg võib olla selline homofoob, et juba mõte kellegi sõrmest oma pärakus ajab ta raevu. Seega peab olema surmkindel, et kallim anusele ligi lastakse.

Sertifitseeritud seksiõpetaja Alicia Sinclair väitis Men’s Healthile, et tegemist on mõnupunktiga, millest tihti mööda vaadatakse, aga pegging võimaldab naisel “ohjad haarata” ja naudingut kontrollida. “See on sageli üks ainsatest seksmängudest, mis naistel seda teha võimaldab,” kinnitas ta.

Eksperdid väidavadki, et selline trend on tõusuteel ja eesnäärmemassaaži toodete müük on suurenenud viimase viie aasta jooksul muljetavaldavad 56 protsenti.