Tegelikult on sellele küsimusele ainult üks õige vastus: sel hetkel, kui sa sedasi küsid, tunnistad sa endale, et sa seksid liiga vähe. Vähem, kui sa vajad.

Loomulikult on suhte alguses seks ülitähtsal kohal ja on võimalik, et tiheda seksi tõttu jäävad unarusse ka mõned su kohustused, rääkimata sellistest füüsilistest vajadustest nagu söömine, magamine jne. Aga aeg läheb mööda ja kuigi te peate (loodetavasti!) teineteist endiselt atraktiivseks, siis mingil hetkel tuleb muud ka teha — keegi peab minema näiteks toidupoodi. Ja siis tuleb beebi, kes vajab kogu su tähelepanu ja varsti on temast saanud koolilaps, kes avastab kell 9 õhtul, et tal on järgmiseks päevaks vaja uurimustöö teha. Ja siis tuleb uus beebi ja... nii see läheb.

Just siis hakatakse meid ahistama informatsiooniga, kui palju normaalne paar peaks seksima.

Kõige hullem ongi see, et tegelikult ei ole teaduslikult tõestatud mingit numbrit, kui palju peaks nädalas seksima, kuna inimeste vajadused on niivõrd erinevad. Aga muidugi on palju uuritud seda, kui palju keskmised paarid seksivad.

Ja oh imet, kui seda kellegi käest küsida, siis otse loomulikult nad liialdavad oma numbriga.

Aga sellegipoolest on see äärmiselt oluline küsimus, kui palju on normaalne seksida — sest see fakt, et sa sellise küsimuse esitad, on esimene ohu märk sinu suhtes oma teise poolega. Selle asemel, et hakata ruttu oma numbrit teiste paaride numbritega võrdlema, tuleks minna poodi ja uusi seksilelusid osta. Või teha midagi muud — mis iganes asjad teie sekselu ergutada ja elavdada võiks. Kui see ei aita, on probleem sügavamal ja te peate tõenäoliselt võtma luubi alla kogu oma suhte.

Allikas: She Knows