See kõik ei tähenda, nagu ei hooliks sa oma partnerist enam või leiaksid ta seksuaalselt vähem külgetõmbavama, tegelikult vajad vaid puhkust tavapärasest ning seksirutiinist väljamurdmist.

Tunnista, et on aeg rutiinset seksi muuta

Muutuse vajaduse endale teadvustamine on esimene samm. Kui olete mõlemad nõus pingutama, võite teha täpselt endale sobivaid plaane. Kõik, mida selleks vajad, on rääkimine. See ei pea olema tõsine jutt, see on hoopis tore ja lõbus jutt.

Sinu seksuaalelu on osa millestki suuremast — sinu suhtest. Kui valmis on su partner enda muutmiseks? Kui valmis oled sina? Kui palju pingutust see nõuab?
Parimad suhted püsivad elus tänu kirglikule dünaamilisusele, mis neid ka kokku tõi. Nii et alusta algusest! Meenuta, kuidas end tundsid, kui armsama lähedal olid; mida sa tegid, et te ei suutnud käsi teineteisest eemal hoida. Kas sa kaalusid vähem? Pingutasid oma väljanägemise nimel rohkem? Kulutasid rohkem aega lõbutsemisele? Algusesse tagasi vaatamine laseb sul meenutada seda, mis teid kokku tõi ning muutuda taas inimeseks, kellesse kallim armus.
Praktilisi nõuandeid on raske anda, kui puudub peamine koostisosa: hea suhtlus. Kui lähed närvi, siis meenuta endale, kellega räägid — ta tunneb sind väga hästi ning mis peamine, on sinust sisse võetud.

Püüa tuua rohkem spontaansust

Spontaansus on võtmetegur, mis tihti pikaajalistes suhetes kaduma on läinud. Voodit kasutatakse liigagi tihti, kuna see on nii lihtne. Tegelikult ei ole vahet, kus sa seda teed — seks võib igavaks muutuda ka köögis, sama positsioon koos sama pika eelmängu (või siis selle puudumisega). Spontaansuse poole püüdlemine on peamine rutiinist väljamurdmise lahendusi, nii et kõik, mida oled harjunud tegema, unusta nüüd ära. Tegelikult tee hoopis vastupidi!

Õpetaja ja õpilane

Kui teesklete partneriga, et pole kunagi varem koos seksinud, saate puhta lehe ning juhendada teda täpselt nii nagu vaja. Kui olete tavapärane paar, siis „asjad käivad täpselt nii nagu nad käivad“. See võib küll väga hea olla, kuid alati on ruumi ka arenemiseks. Olge vaheldumisi õpetaja ja õpilane. See tähendab mängu, mitte olukorda, kus „sa ei tee seda nii nagu mina tahan“. Tee on kuldne võimalus häbenemata näha, kus sa võib-olla midagi valesti teed või kuidas veel paremini teha.

Turguta oma seksielu seiklustega

Seksuaalsed seiklused annavad teile mõlemale puhkust igapäevasest, kuid nõuavad vahel veidi planeerimist. Klassikaline võimalus on rollimängud erinevate kostüümidega, mida saab teha erinevates paikades ning käia seksikohtingutel. Kõik see võib olla lõbus ja kuigi tundub algul veidi napakas, võivad need muutused tuua sinu seksiellu olulist lisaenergiat. Olemas on ka väga lai valik paaridele mõeldud mänge, mille käigus võid oma partnerist tunduvalt rohkem teada saada ning seda kohe ka proovida. Ainus, mida võid vajada, on näiteks kaardipakk.

Uus hingamine

Seksielu vürtsitamine võib olla tõeline väljakutse. See vajab koostööd, energiat ja aega. Siiski on lõpp seda väärt: suhtled oma partneriga rohkem, tugevdad teievahelist sidet ning õpite teineteise kohta midagi uut (hoolimata asjaolust, et arvasite kõike juba läbi ja lõhki teadvat). Alusta juba täna õhtul — miks mitte ka kohe praegu!

Allikas: Askmen.com