Kaks kolmest alla 18-aastasest seksuaalelu elavast noorest naisest Suurbritannias oli kaotanud süütuse enne 16. sünnipäeva. Üldse seksinud oli 15 protsenti 12-18-aastastest küsitletud neidudest.

7 protsenti tüdrukuid ütles, et on maganud 10 või rohkema poisiga. 18 protsenti neist tunnistas, et kaotasid süütuse poisile, kellega nad kohtamas ei käinud.

Igal kümnendal tüdrukul oli lubatud poisiga oma kodus ööd veeta. Poissi üldse oma tuppa kutsuda oli keelatud 16 protsendil tüdrukutel.

54 protsenti teismelistest tüdrukutest ütles, et vanemad ei tohi mingil juhul nende poissi näha. 21 protsendil tüdrukutest enda sõnul oma poissi ei olnudki.

Vaid iga kümnes lapsevanem nõudis näha poissi, kellega tema tütar kohtamas käib.

Tüdrukute sõnul tunnevad nad seksimiseks survet. Samas selgub uuringust, et noorelt seksinud tüdrukud sellest mingit rahuldust ei tunne. 22 protsenti ütles, et tundsid häbi, 21 protsenti tundis end ärakasutatuna ja 26 protsenti ütles end olevat mures.

Ühe vastaja sõnul sundis teda seksima asjaolu, et koolis olid paljud klassikaaslased seda juba teinud ja ta ei tahtnud neist erineda. Teine vastaja tunnistas, et tahtis seksiga nõus olles poisile rohkem meeldida, kuid too lakkas temaga pärast seda isegi rääkimast.

Varakult süütuse kaotanud tüdrukuid painab hirm, et vanemad saavad sellest teada, pettuvad oma lapses ja saavad vihaseks.

Suurbritannia teismelisteajakiri Sugar küsitles 1770 neidu vanuses 12-18.

Allikas: Mail Online