Üldlevinud arvamuse järgi on naised pidevalt oma keha pärast mures, aga mitte ainult naised. Täpselt samuti nagu naistele ei meeldi, kui neile vöökohal olevaid „meeldivaid voldikesi” või suu ümber tekkinud „armsaid kortsukesi” meelde tuletatakse, ei meeldi ka meestele, kui nende välimust liialt kommenteeritakse. Igal mehel on oma õrnad kohad, millest on parem laia kaarega mööda käia. Niisiis, esimene reegel — proovi vältida kiuslikke või ka naljaga pooleks öeldud kommentaare. Sel moel võid olla kindel, et mehe suunurgad ikka ülespidi püsivad, mis omakorda ta sinu jaoks ehk veelgi ahvatlevamaks muudab.

JUUKSED

Kuigi on neid õnnelikke meesisendeid, kes ka 100-aastaselt uhkelt oma parukat kannavad, on karm reaalsus siiski selline, et suuremal osal meestest juuksed ajapikku märgatavalt hõrenema hakkavad. Juuksekasv on tavaliselt pärilikkusega ette kindlaks määratud, sestap võid oma mehe isa vaadates saada päris hea ettekujutuse, milline sinu mees kunagi välja hakkab nägema.

Kui mees oma hõreneva pealae pärast liialt mures on, siis võid ju keskenduda hoopis teistel kehaosadel leiduvale karvastikule, kuna sealt see tavaliselt ära ei kipu kaduma.

NAHK

Näonahale mõjub hästi, kui aeg-ajalt habe ajamata jätta, sest paratamatult koormab ja kriibib igapäevane raseerimine nahka. Ka habemekasv võib olla suhteliselt õrn teema, seda juhul, kui habet lihtsalt liiga vähe on. Kõige halvem variant on, kui mees üritab endale korralikku täishabet kasvatada ja see lihtsalt liiga hõredaks jääb. Jäta siis need „valged laigud” habemes parem kommenteerimata. Suudle mehe nägu naudinguga, isegi kui habe pisut torgib. Pole ju mõtet kallimat iga kord enne õrnusehetki lihtsalt sellepärast habet ajama saata, et kardad nägu ära kraapida.

LÕHN

Vaatamata sellele, et tänapäeva inimesed on harjunud end igasugu deodorantide ja hõrgu lõhnaveega lõhnastama, on ka loomulik kehalõhn ja miks mitte ka õrn higilõhn midagi sellist, mis endiselt paljudele meele järgi on. Ühe Šveitsis läbiviidud uurimuse kohaselt on meil just lõhna abil võimalik endale bioloogiliselt sobiv partner leida — keegi, kelle immuunsüsteem meie enda omast kardinaalselt erineb. Erinevad immuunsüsteemid aitavad näiteks tulevastel lastel paremini viiruste vastu võidelda.

SELG

Selg on nii naistel kui ka meestel küllaltki erogeenseks tsooniks. Sestap ära unusta masseerimist ja miks mitte ka kreemitamist. Üldjuhul mehed massaaži armastavad, võimaldage talle seda siis tihedamini kui vaid korra aastas. Käte tugevdamiseks ei pea te eelnevalt paar kuud jõusaalis veetma, sest mehed naudivad pigem õrnemaid puudutusi ja silitusi, mitte jõulisi pigistusi.

SÜDA

Südamehaigused niidavad jalust maha rohkem mehi kui ükskõik millised teised tõved. Niisiis aita sinagi oma mehel südame eest hoolt kanda, sest kiire elutempo tõttu unustab ta selle sageli ise ära. Ärgita teda spordiga tegelema, jätke koos suitsetamine maha või sööge rohkem puuvilju ja muud rohelist kraami. Igaks juhuks võid koju muretseda ka mingeid kalaõlitablette, mis omega-3-rasvhappeid sisaldavad, kuna nende tarvitamine võib südame-veresoonkonnahaigusi pisut ennetada.

RIND

Mehed arvavad alati, et neil on kas liiga vähe või liiga palju rinnakarvu. Igal juhul ei tasu hakata rinnakarvadesse patse punuma, sest sellega sa väga ei imponeeri. Mehe rinnanibud on samuti suhteliselt tundlikud, mistõttu ära väga neile keskendu. Üldjuhul neile eriti ei meeldi, kui nende rinnanibusid kõditatakse või neist tiritakse. Niisama karvades sasimine on aga lubatud.

KÕHT

Peale kolmekümnendaid hakkavad ka meesterahva vöökohale pisikesed padjakesed tekkima. Tänapäeva kontoritöö ja istuv elustiil ei hoolitse kuidagi lameda ja trimmis kõhu säilitamise eest. Statistika näitab, et üle poolte üle 40-aastastest meestest on ülekaalulised. Kõhu peale kogunev rasvakiht mõjutab eelkõige kolesterooli ja veresuhkru taset, soodustades ka teise tüübi suhkruhaiguse teket, mis omakorda võib kaasa tuua enneaegse elust lahkumise.

Niisiis, kui tahad oma mehega veel kaua-kaua koos elada, siis saada ta tihedamini majast välja — jooksma, rattaga sõitma, ujuma või kasvõi golfi mängima — küllap tead isegi, milline tegevus sinu mehele rohkem sobib.

KÄED

Kuigi mehe käed pole nii pehmed kui lapsel ega nii tundlikud kui klaverimängijal, on ka tema peopesasse koondunud hulganisti puudutust ootavaid punktikesi. Pole ju juhuslik, et värskelt armunud käest kinni kõnnivad, peopesadest kiirgav soojus ja koos sellega mõnus ühtekuuluvustunne on midagi sellist, mis terve keha oma võimusesse võivad haarata.

Kui mehel on küüntega probleeme, siis osta talle küünte lõikamiseks normaalsed käärid või tangid. Võid mõelda ka viili peale, aga paraku pole neid mehi just eriti palju, kes oma küüsi viilida viitsivad.

PEENIS

Ehk hoiab see pisut vasakule või paremale, on lühike ja jäme või pikk ja peenike. Vahet ei ole, sest vastupidiselt mõningatele arvamustele on enamik mehi rahul sellega, mis neile looduse poolt antud on. Pole just väga palju neid mehi, kes jookseksid abi otsima ilukliinikutesse või kirurgi juurde sooviga midagi vähemaks või suuremaks muuta.

Ole vaid ise ettevaatlik nii oma sõnade kui tegudega, sest antud juhul on tegemist ühe kõige tundlikuma organiga. Mõnu ja valu paiknevad väga lähestikku, püüa seda piiri mitte ületada. Meeste seas korraldatud küsitlused on näidanud, et nende lemmiknaudingute nimekirja esiotsa jääb oraalseks — kui see mõte sulle just väga vastumeelne pole, siis kingi oma mehele ka taolist rõõmu.

JALAD

Ka mehe jalad on sageli sedavõrd tundlikuks piirkonnaks, et pisut rohkem tähelepanu on auga välja teenitud. Mõnu pakub nii jalavann kui jalgade kreemitamine koos paraja annuse massaažiga. Tsooniterapeutide sõnul on kummagi suure varba all paar punkti, mis nn. seksihormooni tööle panevad, saates selleks ajju vastavad impulsid.