"Julmad mängud"

Kui "hea tüdruk" Annette otsustab lõpuks oma süütusest vabaneda ja teha seda Sebastianiga ehk n-ö bad boy'ga, kellel on hea süda, on see hetk, mis muudab kõike. Muidugi, ta kaotas ju oma süütuse, aga lisaks "päästis" ta ka kuti. Mis oleks veel romantilisem kui see?

"Siin ja praegu"

Rääkides süütuse kaotamisest, siis filmis "Siin ja praegu" nähtav stseen on üks ausamaid.

"Kuum pirukas"

Pole midagi ärritavamat, kui alati olla see, kes teise poole orgasmini aitab. Seega, kui Vicky poiss-sõber teeb kodutöö ära ja ka naisele ühe suure vastuteene teeb, on see kõigile naistele rahuldust pakkuv.

"Blue Is the Warmest Color"

Adèle ja Emma vaheline side on nii jõuline ja silmnähtav. Filmist ei puudu seksuaalne uurimisretk, usaldus ega armastuse ja murtud südame tundma õppimine.

"Love & Basketball"

See film näitab meile seksi läbi teismelise pilgu, rääkimata sellest, mis tundeid tekitab esimest korda elus peenise nägemine.

"Sekretär"

Olla domineeritud ei paku tavaliselt naistele võimu, aga kui oled Maggie Gyllenhaal filmis "Sekretär", siis pole maailmas justkui midagi rohkem erutavamat.

"Titanic"

Me austame naisi, kes on valmis riskima kõigega selle nimel, et saada seda, mida ta tõeliselt ihaldab ja mida Rose soovib on Leonardo DiCaprio poolt kehastatud seksikas ja sarmikas Jack Dawson.

"Päevaraamat"

Allie on närviline, lobiseja, aga samal ajal häbelik ega mõista, kuidas mees suudab olla nii rahulik. Filmis on aga üks hetk, kui Allie ja Noah saavad üheks ning kõigest ühe kerge armastuse avaldusega leiab tüdruk oma enesekindluse üles.

"Nagu hunnik õnnetust"

Film, mis paneb sind muigama ja kõva häälega naerma ning kus näeb üht kõige harvaesinevamat seksistseeni, milles on hoopis meespool kohmakas ja naine teab täpselt, mida ta tahab.

Allikas: Elle.com