Ta on enesekeskne
Siin on karm tõde: kui ta käitub erinevates olukordades, nagu oleks maailma naba, siis usu, ka magamistoas keerleb kõik ümber tema. Sellele härrale ei lähe vähimatki korda, kas sul on mõnus või hea.

Ta on kehv suudleja
Kui sulle ei meeldi temaga suudelda, siis hoidu seksist! Miks peaks see kuidagi etem olema?

Ta on pealetükkiv
Kui sa mehele tõesti meeldid, siis talle ei lähe korda, kas seksid temaga teisel kohtingul või hoopis kolme kuu möödudes. Ta tahab olla sinuga. Ja see loeb.

Ta pole atraktiivne
Ausalt, sa ei pea pakkuma halastusseksi. Kui sulle mees kohe üldse ei meeldi, unusta igasugune intiimsus ning ole tema ja enda vastu aus.

Kõik teavad ta vallutustest
Ja sellest, mitme partneriga ta on maganud. Oled sa kindel, et tahad kuuluda sinna nimekirja, riskides sellega, et peagi teab teie ühisest ööst ka kogu ülejäänud maailm?

Ta pole “suhteinimene”
Sina unistad sellest, et oleksite tulevikus suhtes ja veedaksite kõik päevad koos. Tema aga ei taha sellest kuuldagi, kuna pole enda sõnutsi “suhteinimene”. Tahad, et ta murraks su südame? Siis maga temaga! Kui ei, siis see pole hea mõte. Hoia ennast.

Kondoom pole ta eriline lemmik
Oeh, jookse selle mehe eest! Kui ta ei viitsi ega taha kasutada kaitsevahendit, siis sa ei peaks üldse ta peale aega raiskama. Meenutame sulle igaks juhuks, et kondoom kaitseb suguhaiguste ja soovimatu raseduse eest.

Teie vahel puudub usaldus
Aimad, et sa pole tal ainuke. Kui sa ei lepi armukese rolliga, viska see mees enda peast.

Sa tunned end inetuna
Seks on midagi enamat kui lihtsalt … seks. See seob teid üheks. Kui sa aga kogu armatsemise vältel muretsed, kuidas sa talle paistad, siis peaksid leidma endale kellegi, kellega tunned end alati kaunina. Isegi kui olete kirglikult voodisse maandunud.

Allikas: All Women’s Talk