Mõnikord tundub, et ka armuelus oleks vaja samasugust graafikut. Et ei juhtuks see, et lükkame naudingud edasi aega, kui kõik muud asjad on tehtud. Halvimal juhul ei tulegi muudel asjadel lõppu või oleme liiga väsinud üheks mõnusaks hullamiseks linade vahel. Usun, et korralik nädalaplaan ja kasvõi selle vähesel määral järgimine aitab muuta prioriteete, et kallimaga koosveedetud aeg oleks esimeste, mitte viimaste tegevuste hulgas. Ükskõik, kas teed plaani üheks päevaks, nädalaks või terveks kuuks, annan sulle väikese spikri:

Kaunite mälestuste esmaspäev — rännake minevikku ja meenutage hetki, mis olid parimad teie kahe elus, icebreaker_10taaselustage need sündmused ja nautige neid uuesti.

Aktiivne teisipäev — veetke koos aktiivselt aega. Ka linade vahel saab aktiivse seksiralli ette võtta, kui välja minemiseks tuju ei ole.

Koomiline kolmapäev — tehke teineteisele “kiiksuga” kingitusi ja üllatusi. Hea võimalus ära proovida mõni rollimäng, mis siiani liiga naljakas või isegi piinlik on tundunud!

Naeratamise neljapäev — naeratage teineteisele igal võimalusel. Kui suunurgad ei taha kohe üldse ülespoole kerkida, vaadake mõnda ägedat komöödiat või nagu Tyra Banks soovitab: “Naeratage silmadega!”

Seksikas reede — pane selga oma seksikaim kleit ja jalga sukad, flirdi oma kallimaga nagu suhte alguses ja vaata, kuhu see kõik viib.

Mõnulemise laupäev — pärast seksikat reedet on pikk uinak laupäevahommikul teile mõlemale vajalik. Hommikusöök voodis ja kaisutamine poole päevani on parim, mida nädalavahetuse esimesel päeval teha.

Rahulik pühapäev — rääkige teineteisele oma südamesoovidest ja unistustest. Unistage suurelt ja julgelt!

Kindlasti peaks nädalaplaan sisaldama kirglikku armatsemist ja ununenud või uute naudingute avastamist. Kui sulle tundub, et iga päev või nädal midagi oma suhte heaks teha on liiga palju ja selleks ei jätku nagunii aega, siis mõtle hoolikalt järele, mis sind elus õnnelikuks teeb. Mind õnnelikuks tegevate tegurite nimekirja tipus on kindlasti minu armsam, mistõttu leian, et pean meie suhtele aega leidma iga päev, isegi kui see on vaid õrn suudlus, jalutuskäik käsikäes või kaisus olemine.

Veel ulakaid nippe ja nõuandeid leiad Ulaka Kaunitari blogist!