Unustage segavad faktorid

Digitaalseid segajaid on meeletult. Sa vaatad oma telefonist meili, vaatad televiisorit, lobised sõbrannaga MSN-s, šoppad Internetis — kõik need ekraani ees veedetud hetked vähendavad su seksiisu. Kui sissetulevad sõnumid ja telesaated sind segavad, siis on üks lahendus — tõmba juhe välja. Pane oma telefon kõrvale, arvuti kinni ja veeda aega oma kallimaga.

Laske end vabaks ja lõbutsege

Filmides ja küünlavalgel võib ju nii näida, kuid seks ei pea olema tõsine. Niisiis, selle asemel, et kõike liiga tõsiselt võtta, tehke midagi lõbusat: maadelge patjadega, kõdistage teineteist, ajage teineteist taga — mis iganes teid lõbusaks teeb. See võib külada lapsikult, kuid tõenäoliselt ajab see teid mõlemaid naerma ja naer on suurepärane stressileevendaja. Soovid palju tõenäolisemalt seksida, kui oled lõdvestunud ja naljatujus, mitte väsinud ja töömõtetes.

Minge tagasi minevikku

Mõtle sellele, kui lihtne teil oli teineteise jaoks aega leida, kui te alles alustasite — tõenäoliselt ei suutnud te teineteisest käsi eemale hoida. Minge tagasi aega, kui käisite esimestel kohtingutel, süütasite õhtust süüe sküünlad, tantsisite elutoas ning kallistasite ja suudlesite pidevalt. Tehke kõik, mis teie võimuses, et see säde uuesti üles leida. See nõuab pühendumist, kuid enne kui arugi saad, oled intiimsustele rohkem avatud.

Käige regulaarselt kohtingul

Oled õhtuti liiga hõivatud? On aeg kohtingud oma kalendrisse märkida — teadmine, et nädala sees on õhtu vaid teile kahele, tekitab elevust ja ootusärevust. Seksi jaoks aja leidmine võib olla raske, kuid kui tead, et näiteks laupäev on teie kohtinguõhtu, oled tõenäolisemalt tujus kahekesi pisut kvaliteetaega veeta.

Allikas: sheknows.com