Orgiast oodatakse osa võtma rohkem kui 1000 osalejat ja tegemist on viis päeva kestva sekspidude ja seksiteemaliste töötubade festivali Menage Life's Sin City 8 kõrgpunktiga, vahendab Men's Health.

"See on sinu võimalus olla osa ajaloost," kutsub ürituse koduleht kõiki julgeid osalema.

Algselt oli plaan orgia korraldada luksuslikus Hiltoni ketile kuuluvas hotellis Embassy Suites, aga hotell otsustas siiski selle ära jätta. Kuigi kõik festivali külalised on hotelli ööbima oodatud, siis selle üritused sealsetes valdustes ei toimu.

Seetõttu koliti festival linna erootilisse muuseumisse. Muuseumi direktor dr Victoria Hartmann väitis, et see annab neile võimaluse täita kõik võimalikud augud, mis neil grupiseksi evolutsiooni uuringutest veel puudu on.

Selleks, et säilitada kõigi osalejate privaatsus, leiab orgia aset maskeraadina ehk kõigile külalistele antakse mask (või nad võivad sobiva maski koos kostüümiga ise muretseda). Lisaks antakse neile festivali poolt kondoomid, libesti, käterätid, kätepuhastusvahend ja muud seksikat. "Mängualal" on kõik vajalik nagu puhas ja mugav mööbel ning loogiline koht prügi ja mustade linade äraviskamiseks.

Seniajani kõige suurem orgia leidis aset 2006. aastal Jaapanis, kus 500 inimest kogunesid täiskasvanute video filmimiseks koos seksima. Guinessi rekordite raamatusse paraku see ega ka uus saavutus ei jõua.