Sees on uudne tunne

“Kui sa talus poolteist kuud õlg-õla kõrval asju ajad, siis tekib ikka tunne,” räägib Kati Saara Vatmann, kes on leidnud vaid kuu aega pärast lahutust filmimees Peter Murdmaast oma ellu uue armastuse.

Tarmo, keda kutsutakse Terminaatoriks on Kati sõnul fantastiline mees: “Ta on minu uus mõisavalitseja. Mul pole olnud varem meest, kelle kõrval tunneksin end nii kaitstult ja hoitult. See on minu jaoks täiesti uudne tunne,” õhkab Kati.

Tarmo ütleb omakorda, et kõik projektid, mis nad Katiga on käsile võtnud, on kaunilt korda läinud. Tarmo kurdab, et tema varasem naine oli teadustöötaja ja ühised huvid puudusid. “Oli nii, et anna pappi ja kogu lugu. Naine tahtis mul lihtsalt istuda ja prouat mängida.”

Klapp on suurepärane!

Tarmo on Katist üdini võlutud: “Olen Katis leidnud hingesugulase — seda, mida tema ütleb, mina mõtlen. Ja vastupidi.”

Küsimuse peale, milline on klapp voodis, kostab Kati: “Saan olla väike ja kätel kantud. Olen selline teki sisse mässitud.”

Tarmo täiendab: “Ma ei tahaks öelda, et olen elumees aga olen elus palju näinud ja võin öelda, et Kati ei tea voodis veel pooli asjugi.“Läinud aasta 13. augustil abiellus Kati filmimees Peter Murdmaaga. See liit kestis viis kuus. Abielust priiks sai Kati kolm päeva tagasi. Uus armastus on Kati elus olnud poolteist kuud.