Näita siis üles taktitunnet ja suuna teda kergete vihjete abil. Anname mõne näpunäite, kuidas meest õrnalt, kuid arusaadavalt suunata.

Jõhkrad käed

Muidugi meeldib meile vahel tunda pisut jõudu. Mehe käed võivad meid hulluks ajada. Siiski on karmid käed ja jõhkralt innukad sõrmed mõnikord liiast. Kliitor ja selle ümbrus on väga tundlik piirkond. Selle hoolimatu puudutamine võib olla valus.

Kõige parem on oma üliagaral mehel käest võtta, teda pisut tagasi hoida ja öelda: “Sealt on nii mõnus… kas saaksid seda pisut õrnemalt teha?” Sellisele lausele reageerivad mehed palju paremini kui röögatusele: “Ai! Mida paganat sa teed? Valus on!”

See neetud kiirustamine

Kähkukatel on meie elus oma koht. Ja oma aeg. Tavaliselt pole kiires tempos seks üldse erutav. Kui su kallim jõuab kiire lõpuni enne, kui oled üldse jõudnud erutuda, on käes aeg käskida tal rütmi aeglustada.

Lihtne asendimuutus on selle probleemi puhul kõige tõhusam lahendus. Pööra ennast peale, hoia tal kätest ja ohjad ongi sinu käes. Selles asendis võid liigutada puusi täpselt sellises rütmis, nagu sulle meeldib. Su oiged ei jäta talle kindlasti mingit kahtlust selle suhtes, kas see on hea asend või mitte.

Keel hammaste taga

Pole saladus, et meestele meeldib suuseks väga. Ka naised tahavad seda hullupööra. Mõned mehed tõrguvad suuga naise kehal allapoole liikumast ja naised võivad olla liiga häbelikud, et paluda endale suuseksi teha. Miks peaksid aga loobuma ühest kõige erutavamast asjast voodis?

Kui tahad, et mees sind keelega erutaks, ütle talle, et tahad tunda ta suudlusi KOGU KEHAL. Kui ütled seda talle keset päeva nagu kogemata, on tal see õhtuni meeles ja õigel ajal on ta huuled seal, kus neid kõige rohkem tunda tahad.

Need nõuanded kuluvad marjaks ära, kuid ära unusta, et mehed saavad üldiselt vihjetest väga halvasti aru. Kui ka sinu mees ei tee su õrnadest vihjetest väljagi, pole pääsu ja talle tuleb OTSE ÖELDA, mida sa tahad.

Suurem osa mehi soovib oma naisele naudingut pakkuda ja oskab hinnata seda, kui naine õige suuna kätte juhatab. Ja pea meeles — ka meie, naised, pole seksis alati eksperdid. Seega võib ka mehel olla sulle mõndagi öelda.

Hea seks tähendab head suhtlemist. Jäta häbelikkus sinnapaika ja räägi oma mehega. Tulemus on seda väärt.

Allikas: Female First