Peaaegu seal...

Hetkel, mil ta end riietusruumis teiste poistega võrreldes mõistis, et ta on oluliselt tagasihoidlikuma varustusega kui teised, otsustas ta oma puudujääki tasa tegema hakata. Täpsemalt — maailma üle võtta! Niisiis, kui tal on tilluke peenis, on tal tõenäoliselt hea karjäär ja suur auto. Seega võid sa tema peale kindel olla — ta on tänulik, kui ta üldse leiab kellegi, kes tema pakutava varustusega rahule jääb ning ta annab endast kõik, tõestamaks sulle, et suurus pole oluline. Jah, me teame, et tegelikult on, kuid sind ootab mõnus kompensatsioon teiste asjade näol ja kui ta ei tee imesid oma väikemehega, võib ta neid teha oma käte ja suuga.

Mr Big

Mees, keda on peenise mõõtudega sõna otseses mõttes õnnistatud, teab seda sünnist surmani ja annab sellest teada ka kõigile, kellega ta oma elus kokku puutub. Ta kannab pükse, mis vaid rõhutab ta "suursugusust" ja ta eeldab, et kõik naised maamunal tahavad temaga magada. Teisalt võib olla tegu väga helde ja laheda tüübiga, kes hoiab oma sõpru ja naist (kui sa tead, mida me silmas peame) ega taha, et keegi kunagi puudust peaks kannatama. 

Harju keskmine

Nii nagu tema peenis, on ka tema täiesti tavaline mees — tal on tavalised huvid, tavaline iseloom ja tavaline töö. Kuid mis puutub armuelusse, siis sa ei tea iial, mida temast oodata — jah, ta võib olla ka voodis uinutavalt igav, kuid hea õnne korral sattud mehe otsa, kes armastab magamistoas seigelda ja uusi asju proovida.

Mis see veel on?

Ta peenis hoiab vasakule… või paremale… või poolviltu. See pole kunagi otse ja kui sa ootad, et ta hoiaks ülespoole, hoiab see alla ja vasakule. Võid kindel olla, et see mees on vähemalt sama eriskummaline kui tema veider meheau. Tal on haruldased hobid ja haruldane töö ning ta on kõike muud kui etteaimatav. On sinu enda otsustada, kas tahad siduda oma elu selle veidrikuga või mitte. Garanteerime, et teie tulevik oleks huvitav, kuid samas väriseks see õhukesel jääl.

Pigem laiusesse kui pikkusesse...

Mõned peenised on pikkusesse, mõned laiusesse... Laia meheau omanikud kipuvad olema üpris domineeriva iseloomuga. Nad armastavad otsuseid teha ja olukordi juhtida, alandlikke järgijaid neist ei saa. Paraku võib sellega kaasneda ka teatud agressiivsus, et mitte öelda vägivaldsus ja selle osaks võid langeda nii vaimselt kui füüsiliselt. Jah, sa võid sattuda ka sõbraliku ja muheda "mõmmi" otsa, kuid tõenäoliselt tahab see mees oma sõna maksma panna igal võimalikul moel.

Allikas: thefrisky.com