1. Võtke midagi ette!

Üpris lihtlabane nõuanne, kuid on teada tõde, et kui me tahame muutust, peame me astuma esimese sammu. See samm võib olla lihtne — juba kindel soov muutuse järele on väike samm, ka selle artikli lugemine on samm. Loe raamatuid, räägi usaldusväärse sõbraga — kõik need on olulised sammud, mis viivad lõpuks olulise hüppeni.

2. Väljuge oma mugavusstsoonist

Mees teab juba une pealt, kust su vana öösärgi nööbid lahti käivad? On aeg muutusteks! Kohe ei pea tegema midagi drastilist, sest sugugi mitte iga naine pole loodud kahest pitsiribast õmmeldud pesu kandma või šokolaadi-maasika-banaanimaitseliste leludega hullama. Sa võid astuda hoopis tagasihoidlikuma ja naiselikuma sammu, alustades uuest siidisest öösärgist ja mõnusatest lõhnaküünaldest. Nõnda sammhaaval liikudes muutute partneriga mõlemad uudishimulikumaks ja enne kui arugi saad, võib teiega teki alla tulla ka mõni karvane aksessuaar või vibreeriv lelu.

3. Suhelge omavahel

On vähetõenäoline, et ainult üks osapool saab aru, kui midagi on valesti. Te peate omavahel rääkima, alustades sellest, miks seks teile enam pinget ei paku, lõpetades fantaasiate ja soovidega. Sa ju tead kõige paremini, mida su kallim tahab, kui sa temalt ise seda küsid. Mõtteid ei loe meist keegi.

4. Otsige vaheldust

Järgmine kord roni selili lamamise asemel ise mehe peale või ette. Ja unusta ära, et seksiga tuleb tegeleda vaid pimedas ja teki all — miks ei võiks te teineteist tervitada hommikusöögilauas või elutoas (eeldusel, et lapsi kodus pole, loomulikult… )

5. Võrguta teda

Millal sa viimati oma mehele nurjatu tekstsõnumi saatsid? Aga millal sa pärast vannitoast tulemist paljalt mööda tuba ringi käisid? Tuleta oma mehele meelde, millise naise ta on endale saanud ja ta ei suuda sulle vastu panna — mehe ärganud kirg mõjub meelitavalt ning sütitab ka sinu.

Allikas: allwomenstalk.com