1. Valuvaigisti

Selle asemel, et seksist peavalu tõttu keelduda, peaksid sa hoopis kirelõõma valla laskma! Armatsemine on tegevus, mis võitleb valu vastu ning läbi selle suureneb ka sinu valulävi.

2. Särav ja terve nahk

Orgasmi ajal vallandub sinu kehas ühend, mis muudab naha säravaks, aitab võidelda akne vastu ning parandab naha seisukorda. Nüüd tead, miks ehk su töökaaslasel alati nii veatu jume on.

3. Nägemist, hambaaugud!

Sperma sisaldab endas kaltsiumi ja tsinki, mis aitab hoida sinu hambad korras. See ei tähenda seda, et peaksid oma mehele iga päev suuseksi tegema (mis muidugi ei ole halb variant!). Keha omandab vajalikud ained ka armatsemise käigus, imendudes läbi sinu naha.

4. Võitlus emakakaelavähi vastu

Orgasmini jõudmine aitab naistel eemal hoida suurt pahandusetekitajat emakakaelavähki.

5. Stressimaandaja

Pikad väsitavad tööpäevad muudavad sind närviliseks? Ära lange ohvriks, võitle stressi vastu armastusega! Lase oma õnnehormoonid valla!

6. Vähem menstruatsioonikrampe

Orgasmid aitavad ka eemale hoida menstruaalkrampe. Kui allpool olevad lihased teevad pidevalt tööd, siis hoiad seal ka vereringe aktiivsemana. Samuti treenib see neid ning tänu sellele ongi krambid minevik!

7. Parandab und

Oled mõelnud, miks su mees pärast seksi nii ruttu magama jääb? Aga loomulikult sellepärast, et tal oli hea!

8. Immuunsüsteem

Nõrk immuunsüsteem toob kaasa kõiksugu haiguseid, nii külmetusi kui viiruseid. Hea viis enda immuunsuse parandamiseks on võtta oma mees ning linade vahele hullama minna!

9. Südamehaiguste riski vähendamine

Regulaarne seks aitab vähendada ka riski haigestuda südamehaigustesse. Mis siis enam oodata!

Allikas: Health Me Up