50. eluaastates paarid seksivad näiteks iga paari päeva tagant, kinnitas uuring, mille viis läbi veebilehekülg OnePoll.com. Küsitlusest selgus, et üks inimene kümnest väidab, et nende sekselud on 50ndates lausa paremad kui kunagi varem.

Lisaks selgus uuringust, et nad käivad regulaarselt baaris õlle nautimas, kord kuus väljas söömas ja naudivad kontserte sagedamini kui nooremad generatsioonid. Nad on kursis uuemate ja parimate telesarjadega nagu "Troonide mäng" ning käivad vähemalt neli korda aastast kuulamas oma lemmikuid artiste.

Eelarvamused on aga hoopis teistsugused. Näiteks iga viies 18-29aastane usub, et "vanemad inimesed" ei käi mitte kunagi kontsertidel ja üks kahekümnest noorest arvab, et 50aastased ei seksigi enam.

Nii tunnistavad ka paljud üle 50aastased, et mitmed brändid peegeldavad nende elusid valesti. Näiteks ei suuda nad pakkuda neile riideid, mis sobiksid nende elustiiliga, mitte eelarvamustega, milline nende elu olla võiks.

"Meil kõigil on idee sellest, mida üle 50aastased teevad ja mõtlevad ning seda stereotüüpi aitavad sageli luua just filmid, televisioon ja reklaamid," kinnitas ka uuringu pressiesindaja. "Aga me teame, et on väga suur hulk keskealisi, kes on suured seiklejad ning ka kõige värskem uuring näitab, et keskealised on jätkuvalt aktiivsed ja sotsiaalsed. Käes on aeg, mil paljudel on vähem kohustusi, sest lapsed on suureks kasvanud ja kodust lahkunud ning neil on olemas suurem sissetulek kui varasemalt."

Allikas: woman&home