Kui õpid selgeks Kivini meetodi, mis paljude õnnelike sõnul toimib kiiremini ja efektiivsemalt, tekivad paratamatult ka mõtted, et mida sa seni üldse oodanud olid?

Suurbritannias tegutseva seksi ja suhete eksperdi Annabelle Knighti sõnul toimib Kivini meetod nii, et erinevalt tavapärasest, kui "andja" läheneb "saaja" jalgevahele vertikaalselt, peaks ta seda tegema hoopis horisontaalselt, mis tagab maksimaalse keele liikumise ning võimaldab paremini kliitorile ja häbememokkadele keskenduda. "Me teame, et kliitor ei ole kõigest väline mügarik, vaid hoopis suurem ja pikem sisemine organ, millel on tuhandeid mõnutekitavaid närvilõpmeid," selgitab Knight. Ehk siis selle asemel, et lakkuda suunaga ülevalt alla, peaksid lakkuma hoopis suuremat pinda ehk rakendama n-ö Kivini meetodit.

Kuidas täpsemalt seda teha?

Selleks, et Kivini meetodit proovida, peaks "saaja" lamama selili, üks põlv rinnale tõmmatud, et tema partneril oleks parem horisontaalselt jalgevahele läheneda. Seejärel võivad nad juba jala partneri seljale puhkama panna või hoida seda õhus. Kõige olulisem on, et oleksid lõõgastunud ja tunneksid end mugavalt.

3minutiline orgasm!

Muide, mõned naised, kellele on sellist suuseksi pakutud, tunnistavad, et nad on tänu sellele tervelt kolm minutit pikka orgasmi kogenud. Seega, väärt proovimist, või mis?

Allikas: Well+Good