Nüüd tuli aga bränd nimega INTIMINA välja geniaalse leluga, mis võimaldab sul päevade ajal seksida nii, et pärast pole vaja linu või muid pindu, mille peal vallatletud sai, puhastada, kirjutab The Sun.

Toode nimega Ziggy Cup on maailma esimene korduvkasutatav silikoonist menstruaalanum, mida võib seksi ajal kanda ning nüüd, kui valentinipäev on kohe-kohe käes, võiks see olla nii mõnelegi paarile suurepärane kingitus. Eriti, kui just 14. veebruaril päevad on...

Erinevalt teistest menstruaalanumatest on see disainitud nii, et see asetseks täpselt emakakaela all ja eemal emakakaela kanalist, mis muudab seksimise mugavamaks.

Paindlikust materjalist toode on ka lekkimisvastase disainiga ja seda kuni 12 tundi. Menstruaalanumat võib kanda ca kaks aastat ning seetõttu on see enamikest hügieenisidemetest ja tampoonidest loodussõbralikum viis, kuidas "päevadega toime tulla".

Kui päevad on läbi, tuleb anum juhiste järgi puhtaks teha ja siis huulepalsami suurusesse doosi peita, kuni on taas aeg seda kasutada.

Kas sina julgeksid seda katsetada?