“Kui mehel ongi liiga väike, mis on nipid, millega ta võiks naisele pakkuda kompensatsiooni? Ma arvan, et mehed ikka ise ka teavad seda,” väidab Epp. “Aga ma arvan, et kindlasti on käed väga kasulikud, keel on väga kasulik, nina on kasulik, suu on kasulik ning võib-olla ka kõik lisaasjad, millele mõlemad on avatud, on kasulikud. Ära jäta proovimata, ole avatud!”

Epu otsekohese küsimuse peale, kas suurus siis tõesti loeb nii palju, vastab üks mees publikust: “Jah, suurus loeb, aga tegelikult rohkem “parasus”. Kui mõnel mehel on liiga väike, muudab see ta ebakindlaks, aga kui mõnel mehel on liiga suur, võib ka see ebakindlust tekitada, sest sellel, kel on liiga suur, jäävad pooled mängud mängimata.”

Selle peale küsib üks teine mees publikust, et kas tõesti võib suur olla ka halb? “Tegelikult hästi oluline on naise kehaehitus. Ütleme nii, et kui mina lähen klubisse, siis väiksemad naised jätan üldse välja, sest kogemus ütleb, et poole riista kaupa pole mõtet nühkida. Olen paljust ilma jäänud lihtsalt seetõttu, et minuga ei julgetagi proovida,” vastab esimene publiku naeru taustal.

Vaata Epp Kärsini juhitavat telesaadet “Mida vanemad sulle ei rääkinud?” täna õhtul kell 22:00 Kanal 2-st.