1. Tea, millal see juhtub
Olles õppinud oma partnerit voodis tundma, on lihtne aimata, millal ta on kõrgpunkti jõudmas. Nii tead sa täpselt, millal talle küüned selga lüüa, talle laksu anda või midagi muud sellist teha, mida ta voodis naudib — orgasmi hetkel seda kogeda on võimas tunne.

2. Räägi temaga
Mehe jaoks rikub orgasmi ära sageli tunne, et see tuleb liiga vara ega tähendagi justkui midagi. Kui tunned, et su mees hakkab kiirelt lõpetama, anna talle “luba” tulla. Ta saab sellest innustust ja võib oma orgasmi täielikult nautida. 

3. Kraba teda tagumikust
Haara mehel orgasmi hetkel tagumikust tugevasti kinni ja tõmba ta endale nii lähedale kui võimalik. Nii näitad talle, kui väga teda enda sisse ihaldad. 

4. Tegele ta nibudega

Kõigil meestel ei ole tundlikud nibud, kuid osadel on. Kui sinu mehele meeldib, kui tema nibudega tegeled, siis limpsa ja näkitse neid enne kõrgpunkti jõudmist.

5. Kiusa teda
Mida kauem orgasmimõnu kestab, seda parem — kui seda just liiga pikale ei venitata. Oota, kuni ta hakkab orgasmini jõudma ja kiusa teda siis pisut eemale tõmbudes, enne kui tal "vabaneda" lased.

Allikas: thefrisky.com