1. Antihistamiini sisaldavate ravimite võtmine

Antihistamiinid mõjuvad allergia vastu ja seega kuivatavad su limaskesti… mõtle ise edasi — pole ju eriti hea väljavaade. Nii et sa võid küll olla väga erutunud, kuid su vagiina ei mängi selles mängus kaasa.

2. Vürtsika toidu söömine

Toit mõjutab intiimsete kehaosade lõhna ja maitset. Eriti vürtsikad toiduained nagu näiteks jalopeno ajavad ka kõhu gaase täis ja puhitama. Lisaks on ka su keelel pärast selliste toitude söömist kõrvetav toime — ai-ai!

3. Ülemäärane alkoholi joomine

Veidi veini või šampust loovad õige tuju, aga kui liiga palju jood, siis on su meeled tuimastatud ja orgasmi on palju raskem saada ning ega ka kogu akt nii libedalt ei pruugi minna nagu tavaliselt.

4. Raseerimine

Raseeri ennast vähemalt ööpäev enne seksimist, siis jõuavad mikrohaavad paraneda. Raseerimine koorib naha kõige pealmise kihi, nii et nahk on pärast seda eriti tundlik. Lisaks tundlikkusele võivad nii ka partneri bakterid ja viirused kergemini su naha alla sattuda ja võid nii isegi saada papilloomviiruse või herpese.

5. Toiduga mängimine

Šokolaadi ja vahukoorega mängimine võib tore olla mängimise hetkel, aga kui sellest tupeseene või mingi muu infektsiooni saad, pole enam üldse tore. Mitte midagi, milles sisaldub suhkur, ei tohi eelmängus kasutada — jäta see meelde!

Allikas: Prevention