1. Pikad küüned ja halb hingeõhk

Kas ta ikka oma varbaküüned lõikas ära? Kas seda küüslaugulõhna on ikka veel tunda? Appi, mida teha?! Usu, ka talle hüppavad enne riiete eemaldamist kõige lihtsamad mured. Ta ju ei taha sind ära ehmatada või küüntega veriseks tõmmata. Seega, isegi kui sa näed, et midagi pisikest on ehk natuke korrast ära, siis ära pööra sellele tähelepanu.

2. Suurus

Meestel on kinnisidee ja seda ei saa kuidagimoodi muuta. Millegipärast arvavad nad, et neil kõigil peab püksis olema midagi hiigelsuurt ning kui seda ei ole, siis kindlasti mõistavad kõik naised neid hukka. See aga ei tähenda, et sa peaksid tema tuju tõstma lausega: “Oi, ma pole varem midagi nii suurt näinud!” Pigem tee talle meeldiv vihje stiilis, et sa tead, kui lõbus teil kahel olema saab. Usu, ta muutub palju enesekindlamaks.

3. Mida su ohked tähendavad?

Kas sul on valus või on sul hoopis hea? Nad mõtlevad sellele pea iga kord, kui sa mingi häälitsuse suust välja lased. Muuda ta elu lihtsamaks ja mured väiksemaks — anna talle paarisõnalisi vihjeid.

4. Võrdlusmoment

Igal mehel hakkab seksi ajal peas suuremal või väiksemal määral häirekell häält tegema — kas ta on parem või halvem kui sinu eelmine partner? Kas tema suudab sind orgasmini viia ja kas eelmise partneri poolt tekitatud orgasm oli parem või ei? Loomulikult on need rumalad paanikamõtted, kuid kindlasti muretsed ka sina vahel sarnaste asjade pärast. Mida sina teha saad? Ära räägi talle oma eelnevatest seksikogemustest!

5. Mis edasi saab?

Kas see on üheöösuhe või ootad sa midagi enamat? Pange sellised asjad juba enne voodisse hüppamist paika. Nii on teil mõlemal lihtsam. Ja kui enne ei saa, siis kasvõi kohe pärast. Ärge ajage asja keeruliseks!

Allikas: Women’s Health Magazine

Jaga
Kommentaarid