1. Õhtusöök süütab leegi

Kui tahad naise südame kiiremini põksuma panna, vii ta õhtusöögile (või valmista see ise). Uuringust selgus, et just õhtusöök on naiste jaoks kõige erutavam ja viib mõtted kiiremini intiimsemas suunas. Valdav osa naisi tunnistas, et eelistab õhtusööki seksikale filmile, tekstsõnumile vms. Siin tuleks aga tähelepanu panna ka vanustele  — naised vanuses 18-34 tunnistasid, et oleksid väga sillas ka flirtivast ja seksikast tekstsõnumist.

2. Sõnad ON olulised!

44% naistest tunnistab, et sõnad “ma armastan sind” on nende jaoks kõige erutavamad. Väljendi “sa oled nii kuum” peale kütad kuumaks vaid 26% naistest.

3. Võimalusel seksiks naised veel rohkem

Kui inimestelt küsiti, mida nad teeksid, kui neile antaks veel üks lisatunnike päevast, harrastaks 35% vastanutest head seksi. Vaid 20% kasutaks lisatund magamiseks ja väga vähesed tundsid huvi lugemise või töötamise vastu.

4. See võtab vaid 42 minutit!

Uurides, kui kaua inimeste vahekord keskmiselt kestab, saadi keskmiseks vastuseks 42 minutit. 65% naisi oli enamjaolt oma seksuaalsete vahekordade pikkusega rahul, mehed aga soovisid enamjaolt, et need kestaks veidi kauem.

5. Rääkige julgelt!

Ligi pooled naised tõdesid, et on kunagi kellegagi telefoniseksi harrastanud, nii et peljata ei tasu siin küll midagi.

Allikas: huffingtonpost.com