1. Lennuk

Need kes on lennukiga lennanud on tuttavad ka sellega, kui pisike on tegelikult lennuki tualettruum. Samuti on väga vähetõenäoline, et lennukimeeskond teie kirelõõmale vahele ei astu. Kui sa veel ei teadnud, siis tegelikult on lukus WC-d võimalik ka väljastpoolt avada.

2. Kirik

Peale selle, et see on ülim solvang nii kirikurahva kui usu suhtes, jääte te ka väga suure tõenäosusega kellelegi vahele. 

3. Avalik bassein

Kui see võib korraks tunduda hea ideena, sest "mitte keegi ei saaks aru", siis mõtle uuesti. Kindlasti ujuvad vee all väikesed lapsed. Ilmselt saaksid nad trauma kogu eluks. Või siis kuidas sulle endale meeldiks, kui mingi paarike sinu kõrval vees väänlema ja ähkima hakkaks? Ja kõik need kehavedelikud seal vees hiljem hulpimas.. Brr...

4. Klubi

Olgugi, et mustad ja pimedad WC-kabiinid on ihalejate seas üsna populaarne paik, on nad tegelikult ikkagi päris rõvedad kohad. Laialivalgunud uriin ja räpasus on kaks võtmesõna, mis neid kirjeldavad. Oled sa ikka kindel, et soovid sinna "asjatama" minna?

5. Sõbra või sõbranna voodi

Kõige lihtsam viis näidata, et sa oma sõpra ei austa, on viia mõni suvaline naine või mees tema voodisse ja seal nahistama hakata. Väldi selliseid olukordi!

Allikas: Men's Health