Tavainimeste avameelsed ülestunnistused panid Coheni suhetele ja seksile hoopis teise pilguga vaatama.

Siin on viis asja, mida "inimesed tänavalt" talle õpetasid:

1. Reegleid ei ole

Mõned on õnnelikult monogaamses abielus. Teised abielluvad järjest kolm korda, et lõpuks oma õige leida. Osad naudivad üksindust ning erinevaid vibraatoreid. On ka neid, kes vahetavad igal aastal partnereid. Mõnel on üks kindel partner, teisel kümme. Sina aga tee täpselt nii nagu sulle meeldib.

2. Õnnelikumad on need, kel on suhtepausideks plaan

Need, kes oskavad nautida aega suhete vahepeal ning ka siis oma vajaduste eest hoolt kanda, tunnevad elust rõõmu. Õnnetunud ja masendunud on need, kes on valmis voodisse kargama esimese vähegi kobedamana tunduva kandidaadiga või ei suuda elada ilma tugiisikuta.

3. Paarid on nagu väikesed firmad

Mõned firmad tegelevad tootmisega, teised aga kliendisuhetega. Suhe on edukas, kui teate mõlemad, millise ettevõttega tegemist on ning teie eesmärgid on samad.

4. Mehed ja naised on sarnased

Unustage see Marsi ja Veenuse jura. Mulle saadetud päevikud olid anonüümsed ning neid lugedes arvasin ma tihti, et kirjutaja on olnud teisest soost inimene. Mehed ja naised kogevad erinevaid tundeid täpselt ühtemoodi ning kirjutavad sellest sarnaselt. Vaid see, kuidas nad oma tundeid teineteisele väljendavad, on erinev.

5. Sõnumitest pole kasu

Sõnumite saatmine tundub ägeda ideena, kuid tegelikult see nii ei ole. Rohkem kui kahetuhandes päevikus ei olnud sõnumitest sõnagi! Põhjus lihtne - tekst annab edasi teavet, mitte emotsiooni. Sõnumid sobivad kohtumise kokku leppimiseks, nunnuks päevaseks tervituseks ja vallatute teadete edastamiseks, mitte rohkemaks.