1. Olge mehega näod vastamisi, vahet pole, kas otsustate seksida külje peal olles või niimoodi, et üks teist on peal. Kui te olete harjunud seksuaalvahekorra ajal üksteisega ulakalt rääkima, siis tehke reegel, et rääkimine on keelatud. Vaadake üksteisele tõugete ajal sügavalt silma ja laske oma sisemisel minal enda eest rääkida. Kui sulle meeldib see, mida mees teeb, siis ära ütle talle seda, vaid anna talle sellest teada ühe sügava häälitsusega. Mees tahab kindlasti kuulda sinu sees peituvat ürgnaist.

2. Kui sa tunned, et kõik see häälitsemine ja oigamine pole üldse sinu teema ja kardad, mida küll partner võib sinu erinevatest häältest arvata, siis talita niiviisi: kui elukaaslast pole kodus, helista talle ja anna teada, et sa hakkad ennast rahuldama ning sa tahad, et ta kuuleks sind seda tegemas. Võta sisse ükskõik milline asend, mida sa eelistad masturbeerimiseks ja hakka peale. Selle asemel, et seda vaikuses teha, lase valla kõik oma mõnuoiged. Mees läheb telefoni otsas hulluks ja ei suuda ära oodata koju jõudmist.

3. Säti mees toolile istuma, niimoodi et ta vaataks sind. Hakka ennast tema ees aeglaselt lahti riitetama, vahepeal talle meelalt kõrva sosistades, mida kõike sa temaga tegema hakkad. Kui sa ise oled alasti, riieta ka mees lahti. Te olete mõlemad peale seda tegevust arvatavasti juba väga kiimas, niiet rohkem ei ole vaja oodata. Istu mehele sülle ja luba tal siseneda. Kuna kogu lahtiriietumise protsess on olnud pikk, olete te mõlemad erutunud. Vaadakse üksteisele sügavalt silma ja laske vabaks oma mõnuhäälitsused.

4. Kui sa kardad, et keegi võib sinu mõnuoigeid kuulda, pane käima muusika, mis sisaldaks seksile sarnanevaid häälitsusi. Mine põlvedega voodile ja lase mehel sind tagant võtta, ehk tehke koerapoosi. Kuna muusika mängib, hakkab mees arvatavasti ennast instinktiivselt muusikarütmis liigutama. Seksikas laul tekitab eneselegi tahtmise häälitseda.

5. Ära karda suuseksi tehes häälitseda. Esiteks tekitab see elukaaslase väikemehes mõnusalt vibreeriva tunde, teiseks suudad sa kasvõi väikese mõmisemisega tekitada mehes veelgi suurema erutuse, kui tal juba on. Ära karda ennast vabaks lasta. Seks ei pea üldse olema vaikne tegevus.

Allikas: Cosmopolitan