Hiljuti läbiviidud uuringu kohaselt saavutavad vaid 55 kuni 66 protsenti naistest partneriga seksi ajal orgasmi, võrreldes 95 protsendi meestega. Miks? Põhjuseid on mitmeid, alates vähesest kliitori stimulatsioonist, ebaefektiivsest tehnikast, halvast kommunikatsioonist kuni partneri poolt tuleva surveni. Hea uudis on aga see, et sellele probleemile on lihtne lahendus.

Suurenda oma orgasme üldiselt

Selleks, et orgasmiprobleeme lahendada, pead endalt kõigepealt küsima, kas tead, kuidas end ise orgasmini viia? Kui sa seda ise ei tea, siis on väike võimalus, et seda saaks teha ka partner. Õnneks on internetiavarustes palju juhiseid, kuidas masturbeerida. Tee veidi uurimustööd ja avasta oma keha. Üks lihtsamaid viise orgasmini jõudmiseks on vibraatori kasutamine. Kui oled seeläbi juba orgasmini jõudnud, tead, mida oodata ning oskad ka partnerit paremini juhendada.

Ära teeskle

Olgem ausad, enamik naisi on vähemalt kord elus orgasmi teeselnud. Mõttetu on aga järjepidevalt teeselda, eriti kui oled koos kellegagi, keda soovid enda kõrval näha pikaajaliselt. Ole oma partneriga aus, näita talle seda artiklit ja selgita, et paljudel naistel on üksinda tunduvalt lihtsam orgasmini jõuda kui partneriga, kuna kellegagi koos oleme me paratamatult eneseteadlikumad, tunneme rohkem pinget ja esineb vähemalt kerge ärevus.

Võta pinge maha

Kui selgitad ausalt, kuidas end tunned ja lepite kokku, et teie lõppeesmärk ei ole orgasm, kaovad ka üleliigsed pinged. Naised, kes jõuavad partneriga tihti orgasmini teavad, et kui seda ka ei juhtu, ei loe see absoluutselt. Kui partner selles ka probleemi tekitab, on probleem hoopis temas, mitte sinus.

Anna selged juhised

Ebaefektiivsed tehnikad on peamiseks põhjuseks, miks naised partneriga orgasmini ei jõua. Kui sa ei taha otseselt öelda, et mida ta teeb on vale, ütle lihtsalt: „Ma ei tea, mis minuga praegu täpsemalt toimub, aga see, mis tavaliselt töötab, ei toimi praegu. Proovime midagi muud.“ Nüüd anna talle täpsed juhised, mis sinu jaoks töötab. Tee ka kindlaks, et partner näeks selgelt, mida ta teeb. Olgem ausad, tavaliselt kobame me kõik pimeduses.

Stimuleeri oma sisemist kliitorit

Kas teadsid, et tervelt 90 protsenti kliitorist asub tegelikult keha sees? See, mida sinu partner just nägi, on vaid jäämäe tipp. See on tunduvalt suurem kui sa arvatagi oskad, ulatudes sinu sees kahele poole kuni 10 sentimeetrit. Vahel toimub sisemise kliitori stimulatsioon vahekorra ajal kogemata, kuid muuda see sihilikuks ning juba suurendadki orgasmi võimalust.

Kliitori avastamine on lihtne ka vibraatori abiga, kui suunad seda mõlemale poole. Nii võid avastada, et üks pooltest on sinu kehal tundlikum kui teine. Kui oma „kuumkohti“ tundma õpid, on sul juba lihtsam ka partnerit nende poole suunata.

Ära võta aega

Mõned uuringud on leidnud, et naistel võib orgasmini jõudmine võtta aega kuni 20 minutit. See teooria on hea, kuna meenutab meile, et kliitori stimuleerimine orgasmiks võtab aega. See aga, kui kaua sul individuaalselt orgasmini jõudmine aega võtab, oleneb väga paljudest faktoritest ja võib iga kord olla täiesti erinev. Vahel võib korralik eelmäng sind selleni juba mõne minutiga viia. Mõnikord võib ebapiisav ettevalmistus ja halb tehnika aga võtta märkimisväärselt kauem aega, kui see üldse juhtubki.

Kasuta libestit

Libesti muudab kõik paremaks — ka kõige mittekogenumad käed võivad tänu sellele eksperdina tunduda. Õige libesti kasutamine on turvaline kõikjal kehapiirkondades nii sisemiselt kui välimiselt.

Suurenda orgasme vahekorra ajal

Siinkohal ei mõtle me ainult vaginaalset orgasmi. Kas need on üldse olemas? Ameerika seksiterapeut Ian Kerner, raamatu „She Comes First“ autor sõnab: „Ma ei saa öelda, et tegemist oleks müüdiga, sest mõned naised tõepoolest saavutavad neid. Samas on väga haruldane see, et naine võiks selle saavutada lihtsalt vibraatorit kasutades ja mitte midagi muud stimuleerides.“ Ta lisab, et nimelt ei asu tupes endas närvilõpmeid. Traditsioonilise penetratsiooni ajal tekkiv mõnutunne tekib hoopis mitteotsese sisemise kliitori stimuleerimisest.

Pikenda eelmängu

Oota hetkeni, mil oled peaaegu orgasmini jõudmas, kui partner stimuleerib sinu kliitorit suu, sõrmede või vibraatoriga ning liikuge viimasel hetkel penetratiivse seksini. Kui lähete selleni esimese asjani ning mingisugust eelnevat stimulatsiooni ei ole toimunud, on orgasm äärmiselt vähetõenäoline.

Tee kindlaks, et sinu vaagnapõhjalihased oleksid toonuses

Jah, sa tead, et peaksid vaagnapõhjalihaste harjutusi tegema, aga kes neid tegelikult ka teeb? Vastus: naised, kes soovivad nautida intensiivseid orgasme. Jah, nemad. Mida tugevam on sinu vaagnapõhi, seda efektiivsem on vaginaalne seks teie mõlema jaoks. Orgasmiga kaasneb lihaste kokkutõmbumine ja kui need lihased on nõrgad, on ka orgasmi sensatsioon nõrgem.

Proovige CAT-tehnikat

CAT ehk Coital Alignment Technique on tehnika, mille puhul hoiab mees misjonäripoosis oma pead ja õlgu umbes 15 sentimeetrit kõrgemal kui tavaliselt. Tema peenis ei sisene tuppe ka täielikult, vaid osa sellest asetseb tugevalt kliitori vastas. Uuringute kohaselt suurendab CAT tehnika naise orgasmi saavutamise võimalust märkimisväärselt, kuid kuna tegemist on väga spetsiifilise asendiga, võib selle saavutamine olla keeruline. Pööra tähelepanu oma lihastele ja nende kokkutõmmetele ning liikuge ühes rütmis, kasutades vajadusel ka oma jalgade abi.

Kükita peal olles

Kui oled tema peal ja toetud oma põlvedele, on sul vähem kontrolli. Selle asemel hoia hoopis jalad tugevalt maas, liigu ettepoole ja võta ohjad enda kätte, tõstes oma kannad üles ja pannes reielihased tööle. Hoia oma vaagnaluu tema lähedal ning liiguta seda ühtlases rütmis, hoides olulist survet kliitoril.

Sihi G-punkti

Naised, kes ilma kliitori lisastimulatsioonita orgasmini jõuavad, teevad seda tavaliselt tänu orgasmini, milleks on stimuleeritud ka G-punkti. See asub tupe eesosas, täpsemalt kõhu all, seega on seda lihtsam „sihtida“ näiteks koerapoosis. See tähendab ka seda, et soovi korral on sinu käed vabad, hoidmaks kliitori vastas vibraatorit, mis suurendab orgasmi võimalust veelgi. Kui aga tema on hoopis sinu peal, aseta oma aga oma tagumiku alla padi. See tugevdab kontakti sinu kliitori ja tema vaagnaluu vahel.

Liiguta oma jalgu

Tõmba oma jalad nii rinna lähedale kui võimalik või pane need tema seljale või tõsta jalad kõrgele ning pane kaks üks jalg või mõlemad jalad tema õlgadele. Need nurgad aitavad tupekanalil olla samuti orgasmi soodustavad asendis.

Allikas: Daily Mail