Õnneks saad ise rindade pringina hoidmise jaoks päris palju ära teha, alusta näiteks nende nõuannete lugemisest, meelde jätmisest ja kasutamisest:

1. Lõpeta suitsetamine nüüd ja kohe

Sa ju tead, kuidas suitsetamine su nahale mõjub. Sigaretid ei riku ainult su näonahka, vaid mõjuvad hävitavalt ka tissidele. Loe lähemalt artiklist 15 viisi, kuidas suitsetamine su välimust rikub ning kustuta oma sigaret KOHE! Mõju näed juba paari päeva pärast.

2. Ära pelga rinnaga toitmist

Lõpuks on lükatud ümber levinud arvamus, et rinnaga toitmine hävitab rinnad jäädavalt ning õigesse paika tagasi aitab need tõsta vaid ilukirurg. Jah, pärast rasedust ja sünnitust rindade kuju ja suurus tõesti muutuvad, kuid selles saab süüdistada pigem rasedusaegset piimanäärmete tööle hakkamist ja rindade piimaga täitumist, mitte imetamist.

3. Hoia kaalu!

Kaalu pidev kõikumine teeb ka su tissidele suure karuteene. Oled ju märganud, et dieeditama asudes ka rinnaümbermõõt väheneb ning kaalus juurde võttes büst paisub. Selline pidev kokku tõmbumine ja venitamine ei mõju kohe kindlasti hästi.

4. Sportides kanna alati korraliku toestusega rinnahoidjat

Pidev hüplemine viib tissid vormist välja, seetõttu pead trenni minnes alati selga panema väga korraliku toestusega rinnahoidja, mis hoiab tissid kenasti paigal.

Neid nõuandeid järgides hoiad oma büsti kaunina, enesekindluse kõrgel ning ei pelga oma tisse ka kallimale näidata — magamistoas jätkub actionit kauemaks!

Allikas: Female First


Loe kindlasti lisaks: