1. Su isa “pettis” sind

Kui su isa jättis su perekonna või ei pööranud sulle piisavalt palju aega, siis eeldad sa samasugust käitumist kõikidelt teistelt meestelt. Näiteks võid hakata kontrollima tema telefoni ja kirjavahetusi, muutuda liiga aheldavaks või nägema tonte seal, kus neid ei ole. Vaata fakte, mitte ära keskendu ainult oma tunnetele!

2. Sa ajad sassi kiindumuse ja armastuse

Kiindumus lihtsalt juhtub — armastus kasvab ajapikku. Loomulikult võib kiindumusest armastus välja kujuneda, aga seda ei juhtu alati.

3. Sa oled kiindunud “valedesse meestesse”

Aegade algusest on naistele meeldinud “pahade poiste” tähelepanu. Nad ei otsi enda kõrvale meest, kes on algusest peale hea ja püüdlik, vaid meest, keda neil oleks võimalus muuta. Sellega kaevatakse endale aina sügavamat auku — vanale koerale uusi trikke ei õpeta!

4. Sa ei ole enam seksist huvitatud

Sellest punktist ei saa üle ega ümber — meestele meeldib seks ja mehed tahavad seksi. Kui su mees saab aru, et sa ei naudi enam neid hetki kahekesi, siis tunneb ta end hüljatuna. Mis võib omakorda viia petmiseni.

5. Sa oled kõige hullem kriitik

Mida rohkem sa oma keha kritiseerid, seda rohkem hakkab tema seda läbi sinu silmade nägema. Võib-olla ta enne ei pannudki tähele, et sulle on jalgadele tselluliit tekkinud või kõht ei ole enam nii trimmis kui varem. Lõpeta see enda kritiseerimine enne, kui sa pöördumatu kahju tekitad!

6. Sa loobud oma iseseisvusest

Mõned meist loovutavad end täielikult oma suhtele, mis paneb teist poolt tundma nagu neid omatakse — see on ebamugav. Ja nii ei ole sa lõpuks enam see naine, kellesse su mees armus.

7. Sa usud, et mesijutu rääkijad ongi head mehed

Ega mehed ei ole ju rumalad! Selleks, et naisi meelitada, tuleb neile kõrva sosistada mesiseid sõnu ja kõik saab korda. Mõtle selle peale!

8. Sa oled töönarkomaan

Kas sa oma mehe jaoks ikka aega leiad? Või kojutulles ei suuda sa ka muust mõelda, kuidas paar kirja saatmata jäi ning selle tõttu homme jälle kauem läheb. Ehk ka seksi ajal jooksed korra välja, kui töökõne tuleb?

9. Sa ei hoolitse enam enda eest

See, et oled endale lotovõidu juba koju toonud, ei tähenda, et sa siis enam millegi pärast muretsema ei peaks. Kui sa loobud enda eest hoolitsemisest, siis paned enda meest arvama, et tahad lihtsalt üksi olla ja mitte kellegagi tegemist teha. Kaasaarvatud temaga.

10. Sa asetad lapsed alati esikohale

Kui sa ei pööra enam oma mehele absoluutselt aega, siis leiab ta selle, kes seda teeb. Ära lase enda suhtel hääbuda!

Allikas: Yahoo Shine