1. Sõprus

Sõprus on igasuguse romantilise suhte alustala. Romantika on ainult algul, hiljem see vajub tagaplaanile, aga sõprus jääb ning sellele tugineb teie pikk ja kindel kooselu. Sõprus pakub rahuldust, kindlust ja turvatunnet, milleta pole ükski suhe võimalik.

2. Usaldus

Usalduse puudus hävitab ka kõige suurema kiindumuse väga kiiresti. Kui kõik ülejäänud punktid siin loetelus teie kohta kehtivad ja usaldus on ainus, mis puudub, on suhe hukule määratud, sest see on nii ülioluline!

3. Austus

See peaks olema täiesti iseenesestmõistetav, kuid kahjuks nii paljudes suhetes ikkagi ei ole. Heas suhtes on austus ülitähtsal kohal — mõlemad partnerid suhtuvad teineteisesse kui võrdsesse partnerisse, kellegi tunded, mõtted, vajadused ja arvamused ei domineeri ega pole alla surutud ja mõlema hääl on võrdselt oluline.

4. Kiindumus

Pöörane iha ja kirg, mis suhte algul teid valdas, väheneb ajapikku, kuid ära ei tohiks see kunagi kaduda. Hellust ja füüsilist puudutust vajate te mõlemad. Ilma igapäevaste kallistuste, muside ja kaisutamisteta kaob teievaheline hädavajalik lähedus.

5. Tiimitöö

Paljud paarid teevad selle vea, et unustavad, et nad on üks tiim. Te ei tööta teineteise vastu ega aja kumbki oma asja, vaid teil on üks siht ja ühine teekond.

6. Ausus

Sel hetkel, kui kumbki teist hakkab teise eest midagi varjama, võtab teie suhe suuna mäest alla. Mis iganes see ka poleks, peaksite teineteisele kõigest rääkima, kartmata tagajärgi. Salatsemise tagajärjeks on meeletu süütunne, mis närib sind seestpoolt ja hävitab sind, ning vale ilmsiks tuleku tagajärg on ilmselt veel hullem kui kohe tõe ära rääkimine.

7. Intiimsus

See ei tähenda ainult seksi, kuigi seks mängib suhtes väga olulist rolli. Seda ei tohi mingil juhul unustada!

8. Mängulisus

Suhe ei tohiks muutuda liiga igavaks ja tõsiseks. Sellest ei tohiks saada töö. Huumorimeel, väike nali peaks kuuluma igasse päeva.

9. Tugi

Peaksite olema teineteise suurimad fännid ja toetajad. Tema peaks julgustama sind edasi püüdlema ja oma unistusi täitma ning sina peaksid seisma tema selja taga, kui tal on plaanis midagi suurt ja pöörast.

10. Tingimusteta armastus

Tõelises armastuses ei ole reegleid ja tingimusi. Kui sa armastad teda oma laste isana, aga mitte kallimana või sõbrana, mitte armastajana, ei tule sellest asjast midagi välja. Tõeline armastus on mitmekihiline ja vastastikkune.

Allikas: Popsugar