1. Suhtes või abielus olles ei ole enam ruumi isikliku elu elamiseks. End tuleb täielikult pühendada

Unusta see vanakooli reegel, mille järgi naised ainult kodukanatsema pidid. Sul on õigus lõbusale sotsiaalelule! Vastasel juhul saab sinust depressiivne ja suitsetav pereema, kes iga asja peale ainult närvi minna oskab.

2. Mossitades saad oma tahtmise

Ilmselt on kõik mehed sellest aru saanud, et mossitaval naisel ei ole kõik hästi. Isegi siis, kui ta vastupidist väidab. Selline käitumine on aga lapsik ja tobe. Oma muredest ja probleemidest tuleb rääkida! Anna oma vajadused edasi sõnade, mitte näoilmetega.

3. Seksist ja sellega seonduvast ei ole sünnis rääkida

Kindlasti võib esialgu seksist rääkimine olla ebamugav ja meelde tuletada neid piinlikke terviseõpetuse tunde, mil kondoomi banaani peale tõmbama pidi. Nüüd olete te mõlemad aga täiskasvanud inimesed ja teil mõlemal on oma vajadused ja soovid. Miks te siis ometi neist ei räägi? Te ei ela keskajal!

4. Paariteraapias käimine tähendab halba

Ei tähenda! See, kui te suudate tunnistada, et teie suhe ei ole just parimas seisus, tähendab, et te tahate seda parandada ja suudate oma probleeme tunnistada. Terapeut suudab teid oma muredest ja probleemidest rääkima panna, mis lõpuks halvale olukorrale lõpu võib teha. Miks siis häbeneda?

5. Mees peab leiva lauale tooma

See võib olla põnts mehe ego pihta, kui tema naine rohkem raha teenib. Küll aga ei välista see seda, et see on tobe ja iganenud arusaam. Tänapäeva tööturg liigub suunas, kus naised ja mehed on võrdsed.

6. Tülitsemine tähendab, et te kumbki ei ole õnnelik

7. Abielu keskmeks peaksid olema lapsed

Kui sa tõstad lapsed oma mehest ettepoole, siis on asi valesti. Kindlasti on järglased tähtsad ja väärivad oma tähelepanu. Kuid sa ei saa oma kallist kaasat seejuures unustada.

8. Partneriga tööst ei räägita!

Jah, tööd ei tooda koju kaasa selleks, et vinguda ja kiruda. Kui sul aga hästi läheb, siis peaksid kindlasti seda oma kallimaga jagama. Ta on kindlasti õnnelik. Ära unusta, ta on ju su elu osa!

9. Abielu on ainult kahe inimese vaheline

Jah, püha liit sõlmitakse tõesti kahe inimese vahel. Kui aga su kaasal või sinul on eelnevast suhtest näiteks laps, siis on paratamatult teie suhte üheks osaks ka lapse teine vanem. Arvesta sellega!

10. Lahutus on häbiväärne!

Me elame siiski 21. sajandil ja igal inimesel on õigus oma saatuse ja elu üle ise otsustada. Keegi ei pea jääma suhtesse, kus tal ei ole mugav või kus ta ei tunne end piisavalt hinnatuna.

Allikas: RedBook Magazine