1. Ära astu ise esimest sammu

Purjus peaga sõnumite saatmine ja helistamine muidugi siia alla ei käi. Küll aga oskab su silmarõõm hinnata sinu püüdlusi näidata, et oled temast huvitatud. 35aastane Harold tunnistab, et meestele käib närvidele, kui naine alati ootab, et just mees näitaks esimesena huvi üles ning astuks samme suhte edasi arendamiseks. “Ära muutu agressiivseks, kuid lõbusad ja mängulised sõnumid ja lühikesed meilid on vägagi teretulnud!”

2. Ei mingit seksi enne kolmandat kohtingut

Mõned kutid arvavad tänaseni, et just nii see peakski olema, enamus on aga poolt, et sellised delikaatsed detailid tuleks ära otsustada ja kokku leppida kohtingute käigus. “Kui sa mulle meeldid, tugevdab esimese kohtingu seks seda tunnet veelgi,” kinnitab Noah (34). “Kui mina sulle ka meeldin, siis pole ju põhjust end tagasi hoida.”

3. Ära kunagi võta vastu viimase minuti kutset

Su ema on kindlasti veendunud, et kui mees helistab talle päeval kell kolm ja uurib, kas ta äkki tahaks õhtul kinno minna, on tegu viimase meeleheitliku üritusega endale õhtuks tegevust saada ning kindlasti ei ole see märk mehe tõsisemast huvist naise vastu. “Ei vasta tõele,” väidab Rich (30). “Pigem on asi selles, et mul tuli lihtsalt viimasel minutil mõte, et tahaks veeta aega koos kellegagi, kes mulle tõesti meeldib. Miks sa peaksid sellest ettepanekust keelduma?”

4. Ootad, et mees katab kõik kulud

Tavaliselt ei ole meestel küll midagi selle vastu, kuid pidevalt tema rahakoti arvel lõbutsemine teeb nad siiski ettevaatlikuks. “Esiteks on see ebaviisakas, kui lased minul maksta nii söögi, joogi kui kinopiletite eest. Teiseks paneb see mind mõtlema, kas sa huvitud minust ka või erutab sind vaid mu sissetulek ning loodad, et ma hakkan su sponsoriks,” räägib Delbert (26).

5. Lased tähtedel teie saatuse üle otsustada

Horoskoopide lugemine võib küll lõbus olla ning nende üle koos naermine on tore, kuid ennustuste liiga tõsiselt võtmine ja horoskoobi järgi omale kaaslase otsimine ei lõpe tõenäoliselt eriti hästi. “Kohtasin kord ühte tüdrukut, kellega meil oli suurepärane klapp, kuid ta ei suutnud rääkida muust kui Skorpioni tähtkujus sündinute iseloomust ja vigadest. Kui me ükskord tülli läksime (asja pärast, mis oleks ka mitteskorpionid endast välja ajanud), nentis ta — näe, tüüpiline Skorpion,” kirjeldab Marc (34).

6. Kleebid end tema külge

Arvad, et mida rohkem aega te koos veedate, seda lähedasemaks saate? Ei vasta tõele! Pigem õnnestub sul kleepeka mängimisega kutt endast kiiresti väga kaugele peletada. Anna talle hingamisruumi ja veeda ka ise aega oma sõpradega.

7. Eeldad, et kohtingud on ülipeened ja megakallid

Õhtu peenes restoranis ja teatris kõlab küll ahvatlevalt ja meeldivalt, kuid tõsiasi on see, et väga paljud mehed ei saa seda endale lihtsalt lubada. Ning eelistavad tüdrukuid, kes suudavad nautida ka hamburgerit ja jalutuskäike rannal või pargis.

8. Lähed välja ainult kutiga, kes on “täpselt minu tüüp”

Paljud naised on loonud endale kujutluspildi ideaalsest mehest ning keelduvad viisakalt või vähem viisakalt kutsetest kõikide teistsuguse välimuse, muusikamaitse või hobidega kuttidelt. “Naised, te võiksite siiski natukene avatuma mõtlemisega olla, ” arvab George (32).

9. Eeldad, et suhe on monogaamne

“Kui me oleme vaid kolm-neli korda väljas käinud ja mees ei ole selgelt väljendanud, et ta soovib suhet ainult sinuga, peaksid eeldama, et ta käib samal ajal kohtamas ka teistega. Ja sina peaksid seda samuti tegema,” väidab Tony (31).

10. Räägid oma sõbrannadele kõigest!

“Millegipärast arvavad naised, et parimad suhtenõuandjad on nende sõbrannad ning selle asemel, et minuga kui probleemi algallikaga rääkida, pöörduvad nad hooopis oma sõbrannade poole. See on tegelikult täielik jama ning viib tihti kommunikatsioonihäireteni ning meile see ei meeldi," ütleb Saye (31).

Allikas: Glamour.com