1. Liigne armukadedus

Arvad, et su mees on oma parima sõbrannaga liiga lähedaseks saanud? Ja üldse, mis mõttes mees ja naine lihtsalt sõbrad on! Hinga nüüd kaks korda sisse ja välja enne, kui oma kallimaga rääkima asud. Kõige rumalam asi, mida teha, on teda esimese asjana süüdistama hakata. Kui aga temaga vestlusesse asud, siis mängi avatud kaartidega — ütle, ausalt, miks see sulle ei meeldi ja mida sa tunned.

2. Vangivalvuri mängimine

Kas sa oma mehele ikka liikumis- ja hingamisruumi annad? Täpselt nagu sinul, on ka temal vaja isiklikku aega. Olgu selleks siis kasvõi paar minutit ühe päeva jooksul. Lase tal olla, ära mine segama.

3. Iseenda unustamine

Jah, suhe on küll mugav ja turvaline, kuid siiski ei maksa end seepärast unarusse jätta. Löö end vahepeal ikka lille ka ja näita oma kallimale seda, kellesse ta kunagi kõrvuni armus. See toob teie ellu ainult särtsu juurde.

4. Sotsiaalse elu ära lõikamine

Millal sa viimati ilma oma kallimata sõpradega väljas käisid? Või üldse oma parima sõbrannaga rääkisid? Kas su elu keerleb ainult selle ümber, millist tapeeti magamistuppa valida ja mida mehele õhtuks süüa teha? Tule nüüd oma mugavustsoonist välja ja hakka elama. Keegi meist ei ole kunagi nii vana, et oma identiteedi ära unustama peaks.

5. Tüütu näägutamine

Kuidas sulle meeldiks, kui keegi sind kogu aeg õpetaks ja sinu kallal näägutaks? Küll ei oskaks sa seda ja küll teeksid sa toda valesti. Niu-niu-niu! Ja nii päevast päeva. Usu, see ajab hulluks. Lõpeta enne, kui liiga hilja on.

6. Kiitusega kitsi olemine

Millal sa viimati oma kaasale komplimendi tegid? Kõikidele meist meeldib hinnatud olla. Ka su mehele. Ole hea ja tuleta talle ikka aeg ajalt meelde, kui vedanud sul temaga on.

7. Viriseva tüdruksõbra sündroom

Kas sa oled ka üks neist, kellele kallima vigade peale osutada meeldib? Isegi kui need vead on imeväikesed, näiteks kogemata jalga pandud erinevat värvi sokid? Lase minna, mida sa virised! Lõpeta see pahura plika mängimine, et su kallim sind kogu selle porisemise vahel ka armastada saaks.

8. Kallima muutmine

Sa armusid temasse just sellisena nagu ta tegelikult on. Ära kunagi ürita teda enda käe järgi teistsuguseks voolima hakata. See on ainult üks suur viga.

9. Seksi negatiivne kasutamine

Kas sa kasutad seksi relvana, et teda mingeid kindlaid asju tegema panna? Muuda seda KOHE! Seks peaks olema siiski midagi, mida te mõlemad naudite ja puhtast kirest ning armastusest teineteisega jagate. Miks sa sellest midagi negatiivset teha tahad?

10. Tema vajaduste unustamine

Kõigil meist on romantikast oma arusaam. Kui mõnedele meeldivad väikesed kingitused ja ilusate sõnadega kaardid, siis teine ootab ainult kallistusi ja lähedust. Mõtle ka sellele, mida tema tahab. Anna talle seda. Maailm ei keerle ümber sinu!