1. Pole vanni, pole naist

Egiptuse abielupaar pöördus kohtusse, sest naine soovis lahutada oma mehest, kes keeldus end pesemast. Paar oli juba kuu aega abielus olnud, kuid mees polnud veel kordagi end pesnud, väites, et tal on veeallergia, mis ei lubavat tal end pesta. Naine konsulteeris arstiga, kes selgitas, et ehkki mehel on selline kummaline haigus, ei takista see teda end puhastamast. Mees läks selle peale raevu, väites, et ta on juba niimoodi harjunud ja ei kavatsegi oma harjumusi muuta. Ühtlasi keeldus ta naisele lahutust andmast, mistõttu nad pididi kohtusse pöörduma.

2. „Neil Brady lahutas Emma Brady'st"

Neil Brady riputas oma Facebook'i profiilile, et on lõpetanud abielu oma naise Emmaga. Murelik sõbranna helistas naisele, uurimaks, kas kõik on korras, kuid Emmat tabas hoopis šokk. Kui Neil õhtul töölt koju tuli, käitus ta täiesti normaalselt. Pärast seda, kui naine mehe uue staatuse kohta uuris, läks mees aga marru ja viskas naise kodust välja, süüdistades teda valetamises ja petmises. Pärast seda intsidenti määrati mehele agressiivse käitumise ja naise avaliku alandamise eest trahv. Paari abielu oli kestnud kuus aastat ja neil oli üks laps.

3. Peenisepikenduseta = naiseta

2008. aastal lisas venelane Grigory Toporov oma meheaule mõned lisasentimeetrid, rahuldamaks oma nõudlikku naist. Kahjuks aga murdus peenisepikendus ühe eriti tulise vahekorra ajal otsast. Naisel sai mõõt täis ning ta ütles, et ei suuda enam oma mehe ebakompetentsust voodis taluda.

4. Naine, kes ei talunud oma ämma

Pärast ainult 10 kuud ketsnud abielu, nõudis 22aastane Elena lahutust, sest ei suutnud enam taluda lõunasööke ämmaga, kes teda oma poja naisena pidevalt maha tegi. Ta ütles kohtus, et ta elu oli ämma tõttu viimase kümne kuu jooksul täielikuks põrguks muutunud. Kohtunik palus aga naisel mehest lahutamiseks etema põhjuse leida, sest ta on abielus ju mehe, mitte tema emaga.

5. Vaikus linade vahel

Chen ja Lin Hiinast abiellusid pärast kolmekuust tutvust. Pulmaööl kattis naine end nii kinni, kui vähegi võimalik. Kui mees püüdis naisele läheneda, ütles naine, et ta oma rumaluse järele jätaks. Järgmisel päeval läks naine oma ema koju, jättes vaese mehe üksinda. Pärast nõustaja juures käimist allkirjastas naine lepingu, kus lubas mehega magada vaid laste saamise eesmärgil, kuid üldiselt nõudis eraldi magamispindasid. Mees ei kannatanud seda välja ja nõudis lahutust, mille ta ka sai.

6. Lahutuseni viinud puhtusehullus

Sakslanna jättis oma mehe pärast 15 aastat kestnud abielu, sest tal sai kõribni mehe koristamis- ja puhastamishullusest. Ta oli kõik need aastad kannatlik olnud ja mehele isegi kaasa tundnud, kuid kui mees lasi nende kodus seina välja vahetada, sest „see oli määrdunud", sai naisel mõõt täis.

7. Kui oma südame ja neeru kinkimisest ei piisa...

Richard Batista naise elu oli juba pikemat aega neerupuudulikkuse tõttu ohus. Tema organism oli tagasi lükanud isa ja venna neerud, enne kui saadi aru, et just Richard on oma naisele sobivaimaks doonoriks. Mees päästis abikaasa elu ja naine ruttas pärast paranemist... teise mehe juurde. Vihane Batista nõudis oma neeru tagasi. Kui seda ei lubatud, nõudis ta 1,5 miljoni dollari suurust kahjutasu. Ka see soov lükati tagasi, sest inimorganile ei tohi panna rahalist väärtust.

8. „Mu mees vaatas mind!"

Saudi Araabia naine nõudis oma mehelt lahutust, sest see murdis rangeid usureegleid. Ta palus pärast 30 aastat kestnud abielu, et armastatu talle lõpuks oma nägu näitaks. Naine keeldus ja mees püüdis öösel salaja ta loori alla piiluda. Kahjuks naine aga ärkas. Vaatamata mehe rohketele vabandustele ja kahetsusele jättis naine mehe maha.

9. Reetlik papagoi

On teada, et kõnevõimelised linnud kordavad sõnu, mida nad tihemini kuulevad. Pärast seda kui ühe hiina paari ühine papagoi hakkas korrutama „lahutus", „ole kannatlik" ja „ma armastan sind", järeldas naine, et linnuke on pealt kuulnud mehe kõnelusi armukesega. Ta tahtis papagoid ka kohtus tunnistajana kasutada. Ta sai küll lahutuse, kuid lindu ametlikuks tunnistajaks siiski ei lubatud.

10. Mõrvar on...

Üsna omapärane on Danielsonite, väikses Ameerika linnas elava abielupaari lahutuse põhjus. Härra Danielson ei lasknud oma naisel lugeda kriminaalromaane, mis viimasele väga meeldisid. Nimelt käitus mees järgmiselt: kui naine ostis või tõi raamatukogust uue kriminulli, võttis mees endale samasuguse, luges kiiresti läbi ning saanud teada, kes on mõrvar, kirjutas kurjategija nime hariliku pliiatsiga naise raamatu kaanele. Muidugi ei olnud naisel enam mõtet teost lugeda. Naine kannatas kolm aastat ning seejärel otsustas ära lahutada. Kohus oli naise poolt ning süüdistas meest abikaasa jõhkras kohtlemises.

Allikas: urbantitan.com

Kallis lugeja, milliste kummaliste lahutustega oled kokku puutunud sina?