1. Põlgad kohtinguäpid ära

Kui oled tõsisel jahil, ei tohiks sa kohtinguäppidest kõrvale vaadata. Internetis oma elu armastuse kohtamine oli veider või kummaline võib-olla 2002, nüüd on elu edasi läinud ja iga teine paar kohtub netis.

2. Veedad kohtinguäppides liiga kaua aega

Mida kiiremini sa internetist näost-näkku kohtumisele liigud, seda parem. Internetis on iga mees äge, ära raiska mõttetult aega ja uuri kiiresti välja, kas ta ka päriselus sama äge on või ässab niisama.

3. Luurad sotsiaalmeedias

Sa ei leia sealt seda, mida sa otsid. Uue silmarõõmu sotsiaalmeedias hiilimisest võib saada kiiresti väga ebaterve ja obsessiivne harjumus, mis varjutab temaga päriselt tuttava saamise protsessi.

4. Lased ootused alla ja lepid vähimaga

Iga naine väärib armastust ning usalduslikku ja armastavat suhet. Sa ei ea mingi suvalise jorsiga leppima lihtsalt sellepärast, et sa kardad üksi olla. Hirmusuhe ei kesta nagunii kuigi kaua.

5. Jood end esimesel kohtingul täis

Muidugi aitab klaas veini närve rahustada ja pingeid maha võtta, kuid enda pildituks joomine lõpeb igal juhul katastroofiga.

6. Põled läbi

Igal õhtul erinevate kuttidega väljas käies kurnad ennast täiesti ära. Lõpuks oled tülpinud ja väsinud ning kohting on nagu töö, mitte meelierutav lõbu. Ja rahakotile on see ka päris kurnav.

7. Ei kasuta kondoome, ei ole kursis oma seksuaaltervisega

Suguhaigused ei pruugi endast kohe märku anda, vaid võivad ilmneda alles vanemas eas. Seda saab vältida kahel viisil — kasutades iga kord kondoomi ja käies regulaarselt naistearsti juures kontrollis.

8. Sildistad inimesed liiga kiiresti ära

Tinderis on asi lihtne — ühe pilguga on selge, kummale poole tõmme tuleb. Aga tegelikult ei saa sa tema kohta selle ühe pilgu ja tema internetiprofiili kaudu mitte midagi olulist teada. Tõsi, kuidagi peab ju valiku tegema, aga anna inimestele vähemalt võimalus ennast tõestada enne, kui nad prügikasti ära saadad.

9. Ei julge üksi olla

Me kõik teame kedagi, kes ei ole üksikuna elanud kauem kui kuu aega. Ja see kuu tegelikult ei loe, sest esimene pool sellest kulus tal voodis eelmist suhet taga nuttes, teine aga uut silmarõõmu taga ajades. Vallaliseelu aga on ülioluline selleks, et mõistaksid, mida sa tegelikult tahad ja mis sulle päriselt oluline on.

10. Eeldad, et inimesed muutuvad

Jah, seda juhtub, aga üliharva. Ära panusta sellele, et sina oled see õnnelik, kellel õnnestub mees ümber kasvatada. Võta inimesi sellisena nagu nad on, mitte sellisena, nagu sina tahaks, et nad on. Kui pole rahul, lõpeta see suhe nüüd kohe, mitte ära raiska mõttetult aega.