“Ei, aitäh!”
On hea, kui mees on endas kindel, kuid mehest, kes pole kunagi nõus oma mugavusstsoonist väljuma, hoia kaugele eemale. Seda pole isegi võimalik sõnadesse panna, kui igav elu sind sellise tüübi kõrval ootaks.

“Korista minu järelt!”
Ta jätab oma nõud kraanikaussi, oma musta pesu dušikabiini kõrvale ja oma habemepuru kraanikaussi, eeldades, et sina need ära koristad. No ei…

“Kas odavamalt ei saaks?”
Ta on nõus välja tegema, kuid eeldab, et valid menüüst kõige odavama roa. Ta viib sind su sünnipäeval šoppama, kuid hakkab iga müüjaga kauplema. Kellele selliseid ihnuskoisid tarvis on?

“Ära sega, mäng käib!”

Kui televiisorist on mõne spordisündmuse ülekanne, jääb kogu elu selleks ajaks seisma. Vahet pole, kas selleks eluks on sinu ema juubel, lapsele trenni järele minemine või teievaheline tüli, mis vajab lahendamist.

“Mis täna õhtusöögiks on?”
Ta ei mõtle ise kunagi sellele, mida süüa võiks teha, vaid eeldab iga kord, et sinul on toit välja mõeldud ja valmis tehtud hiljemalt selleks ajaks, kui ta õhtul koju jõuab.

“Säh, lilled!”
Tema arusaam romantikast on sulle lillede andmine, kuid ei mingeid ilusaid sõnu, kohtinguid või žeste, mis näitaks, et ta on sind täehlepanelikult kuulanud ja jätnud meelde, mis sulle meeldib.

“Aita mul arveid maksta!”
Kui mees palub sinult juba teie suhte alguses laenu või koguni rahalist toetust, on see kahtlane. Hoia oma raha endale ja leia mees, kes saab oma rahaasjadega ise hakkama.

“Ma ei oska ja ma ei viitsi!”
Ta ei ole töökas ning tal puudub igasugune tahe elus kaugele jõuda. Tema poolest võikski elu lõpuni juhutöid teha ja kassas istuda. See, kuidas tulevikus naine ja kolm last ära elatada… see pole tema probleem.

"Ma pole eriline telefonifänn..."
Tõsi, kõigile meist ei meeldi pikki telefonikõnesid pidada ja pidevalt sõnumeid toksida, kuid sinu kõnedele ja sõnumitele vastamine peaks olema elementaarne austus ja viisakus.

"Kus sa käisid ja kellega?"
On normaalne, et ta uurib su igapäevategemiste kohta, kuid kui ta justkui elab sul seljas ja sa tunned pidevalt kuklas tema armukadedat pilku, on midagi valesti. Mõtle hoolega, kas sa suudaksid olla elu lõpuni koos kellegagi, kes sind niimoodi lämmatab?

Allikas: huffingtonpost.com