Enne kui asume nende kümne mehe juurde, kes sind kohe kindlasti õnnelikuks ei tee, tuletame meelde veel midagi väga olulist: ära kiirusta! Valesid mehi ei tunne eemalt ära, vaid alles siis, kui nendega on juba pisut aega veedetud. Seega õpi meest alati enne tundma, kui end temaga siduma hakkad!

Ahistaja
Teda pole lihtne ära tunda. Pole ühtegi kirjeldust, mis ütleks sulle, milline ahistaja täpselt välja näeb. Nad on tihti hoopis armsad ja hoolitsevad. Ometi on mõned ohutuled, mida sul on võimalik juba eos tähele panna. Kas ta joob liiga palju? Kontrollib sind ja on põhjendamatult kade? Kõige tähtsam — kas on sõpru või pereliikmeid, kes on sind hoiatanud, et ta võib olla vägivaldne? Kui sul on põhjust uskuda, et mees võib olla ahistav või vägivaldne, siis palun hoia temast eemale! Nii enda kui nende nimel, kes sinust hoolivad.

Petja
Kui ta on petnud iga tüdrukut, kes tal on olnud, siis miks peaksid sa tahtma teda sind petma? Kui ta petab sinuga kedagi, siis viimane asi, mida tahta on end pärast seda temaga siduda. Öelgu ta mida tahes, “teine naine” olla ei soovi ükski endast lugu pidav naisterahvas ja pärast seda end veel petjaga siduda oleks puhas rumalus. Sa võid arvata, et suudad teda muuta, kuid tõde on, et mees ei muutu kunagi siis, kui naine seda tahab. Ta peab seda eelkõige ise soovima. Siinkohal jõuame ühe erandini — mõned mehed kasvavad oma naistemeherollist välja ja tahavad muutuda. Enne kui sa selles aga täiesti kindel ei saa olla, püsi eemal.

Abielumees
Kui abielumees väidab sulle, et on valmis oma naise sinu pärast maha jätma, siis on ta kas valetaja või argpüks. Mingit kolmandat varianti pole. Kui ta oma naisega õnnelik pole, siis tuleks tal sellest suhtest lahkuda, eriti kui mängus on ka lapsed. Lapsed ei peaks kunagi ebamugava keskkonnaga kodus üles kasvama. Kui mees räägib sulle õuduslugusid oma naisest ja tema nõialikust käitumisest, siis pea alati meeles, et see pole tegelikult sinu asi ja on tema, mitte sinu probleem. Kui ta ka jätab oma naise sinu pärast maha, siis kuidas sa peaksid iial teda usaldada suutma? Ja kas sa tõesti tahaksid olla kodulõhkuja?

Kontrollfriik
Kontrolliv mees teeb sind õnnetuks, sest sa ei saa end iial vabalt tunda. Aga jäta meelde — ta saab sind kontrollida vaid siis, kui sa seda ise lased. See võib alata millestki väga lihtsast, näiteks sinu riietest ja lõppeda sellega, et ka sinu läbisaamine sõpradega ja töögraafik on tema “juhtimise” all. Sa oled naine, mitte omand. Elukaaslane, mitte alluv.

Lapsik mees
Sa tahad meest, kellel oleks hea huumorimeel ja kellega sul on väga lõbus ja seiklusrikas aega veeta. See kõik on toimiva suhte juures muidugi väga oluline — te peate teineteise seltskonda nautima. Küll aga tuleb muret tunda, kui mehel ei näi mingisugust tõsisemat külge olevatki. Suhe võib olla lõbus, kuid kui teele tuleb mingi probleem, pead sa saama mehele kindel olla, et te selle ka koos lahendada oskate. Elu ei tiirle videomängude ja peerunaljade ümber — sa vajad kedagi, kes aitaks sind rasketel aegadel ja oskaks sulle tõeliselt toeks olla.

Vanglast vabanenu
Kõik vanglast vabanenud mehed ei ole ilmtingimata halvad — vahel võib üks suur viga või arusaamatus inimese trellide taha panna. Küll aga tasuks ette vaadata meestega, kes on mitu korda vangis istunud. Need pole enam eksitused või arusaamatused — see on elustiil.

Piinatud hing
Armumine piinatud hinge ei too kunagi head, sest ta jääb alati õnnetuks ja väga raske on olla õnnelik, kui inimene, keda sa armastad on kurb. Ta tõmbab sind ligi oma tundlikkusega, kuid seegi on vaid alguses imeline ja hiljem juba väsitav. Tõenäoliselt mängib ta kitarri, kirjutab luuletusi ja tõmbab ehk ka kanepit. Lühikeseks suhteks mõnus, kuid hoidu temasse armumast. Õnnetu inimene ei tee teisi õnnelikuks.

Karjäärihull
Raha on vajalik ja hea karjäär on oluline mugava tuleviku kindlustamiseks… kuid seda vaid rahaliselt. Kui mees mõtleb vaid rahale ja viisidele, kuidas seda veel rohkem saada, siis paneb see teie suhtele päris kõva põntsu. Kui sa oled valmis olema igavesti teine prioriteet, ent ilusa maja, uhke auto ja kaunite asjadega, siis lase aga käia, kuid kui tahad meest, kes oleks kodus, kui sa teda vajad ja kellel oleks aega ka sinu ja teie ühiste lastega tegelemiseks, siis hoia rahahullust karjäärivennast kohe kindlasti eemale.

Memmepoeg
Mehega, kes keeldub suureks kasvamast ja tahab igavesti olla oma emme pojuke, on väga raske tervet suhet luua. Ta võrdleb kõike, mida sa teed sellega, kuidas tema ema seda teeb — alustades liha küpsetamisest ja lõpetades triikimise ning koristamisega. Ära aja memmepoega segi mehega, kes oma ema austab! On väga oluline, et mees hindaks oma ema ja hooliks tema käekäigust, kuid kui ta on temaga pidevalt telefoni otsas, räägib temast lakkamatult, ega suuda talle kuidagi ära öelda, siis on tegu juba teise äärmusega. Pealegi, kui sul peaks siis mehe emaga konflikt tekkima, siis mis sa arvad, kelle poolele tema jääks?

Igavene otsija
Pidevalt karjäärisuunda muutev mees ei mõju usaldusväärsena. Kui ta ei suuda millelelgi kindlaks jääda, siis kuidas peaks ta suutma jääda kindlaks ühele naisele ja ühele perekonnale? Selge see, et õige tee leidmine võtab aega, kuid kui mees iga poole aasta tagant töökohta vahetab ja ühtegi eriala lõpetatud ei saa, siis pole tal ilmselgelt piisavat püsivust.

Allikas: World of Female