1. Küsi temalt, kas sa oled paks

1) Uuri, kas su pepu ja puusad näevad uutes teksades hiiglaslikud välja.

2) Vaata mehele ootavalt otsa…

3) Sõltuvalt vastusest süüdista teda valetamises või hakka nutma. Küll see talle õpetab, et ta ei oska midagi õigesti teha!

2. “Ma ei tea…”

Kui mees küsib sinult, mida sa õhtuks süüa tahaksid, vasta alati, et sa ei tea. Ära otsusta midagi — alates tänasest oled sa otsustusvõimetu. Ja kui siis mees sinu eest otsustab, songi pärast kahvliga riisi sees ja ütle, et riisi isu sul tegelikult küll polnud…

3. Mees koristab — sina käi lapiga üle!

Mida mees ka majapidamises ei teeks, tee see alati üle või näita, et on tehtud lohakalt ja halvasti. Osuta ta vigadele ja hakka ise koristama, samal ajal nurisedes, et sa pead ikka kõike üksi tegema…

4. Esmalt elektroonika, siis mees

Kui sulle tuleb sõnum, vasta sellele kohe. Kui tahad oma Facebooki staatust uuendada, siis tee seda. Pole vahet, kas mees räägib sinuga samal ajal või mitte. Sul võiks olla nutitelefon, mida taskust välja võtta iga kord, kui ta hakkab sinuga oma lapsepõlvemälestusi jagama.

5. Alanda teda seltskonnas

Tõsi, see on pisut kuri, kuid ühtlasi üks kindlamaid viise näitamaks mehele, et sa pole see naine, kellega ta koos tahaks olla. Vaimustu kõigi teiste meeste tööst ja saavutustest ning patsuta siis lohutavalt oma mehe põsele ja ütle: “Ära muretse, küll sina ka kunagi parema töö saad.” Katsu mehe sõbra lihaseid ja pomise oma mehele: “Miks sina ei võiks trennis käia?”

6. Kritiseeri seksi… kohe pärast seksi!

Kui olete linade vahel hullamise lõpetanud, ohka pikalt ja jää vaikides kõrvale vaatama. Hästi sobivad ka ristatud käed ja mossis alahuul. Ära lase mehel mõnusalt lõõgastuda — las ta näeb, kui saamatu ta on!

7. Vihja, et ta võiks mõned kilod alla võtta

Tee seda iga kord, kui ta riietub või midagi kaloririkkamat suhu pistab.

8. Vaata kohutavaid tõsielusarju ja räägi neist lakkamatult

Tead ju küll neid tõsielusarju kohutavatest pruutidest ja koduperenaistest, hellitatud 16aastastest, rasedatest 13aastastest… Vaata neid lakkamatult ja katsugu ta ainult kanalit vahetada.

9. Räägi sellest, kui kuumad kõik teised mehed on

Ta sõber, ta ülemus, teie naaber, sinu kolleeg, Johnny ja Brad…

10. Nuhi ta järel

Loe mehe sõnumeid, meile, facebooki postkasti... Tunne end vabalt ta sahtlites ja püksitaskutes. Kui ta sind takistab, siis võid käratada: "MIDA sa varjad, ah!??"

Allikas: sheknows.com