1. Nartsissistist inimene on tihti ülimalt atraktiivse välimusega, mistõttu antakse talle liiga palju andeks kõik tema valed teod.

2. Nartsissist kasutab hetkega sinu lahkust ära ja muutub kurjaks ning õelaks. Ta tekitab sinus tunde, et sa teed kõike valesti ega mõista teda üldse, mistõttu üritad sa olla veelgi lahkem, ja seda kasutab nartsissist hetkega ära.

3. Suhte alguses kinnitab nartsissist oma kallimale alati, et ta on ideaalne ja tema elu armastus. Paneb kallima tundma kui kõige imelisema inimesena maailmas. Kuni ühel päeval muutub kõik...

4. Ta on uskumatult kade kõigi peale ja näitab seda ka välja, kuid põhjendab alati ära raske lapsepõlvega, mille lood on tõelised pisarakiskujad, et inimesed talle andestaksid.

5. Kui nartsissisti kaaslane ei vasta tema nõuetele ega tee kõike, mida nartsissist soovib, võib too meelega lihtsalt oma kallimat petta, et talle haiget teha.

6. Ta kasutab seksi relvana ja eelistab tihti hoopis masturbeerida, et panna oma kallimat tunda alaväärsena. Ta soovib, et tema kaaslane teeniks seksi temaga välja.

7. Enamik nartsissiste on armukolmnurgas, et hoida oma valikud lahtiselt. Nende kahel kallimal ei ole sellest aga õrna aimugi, sest ta hoiab oma teist suhet alati väga salajas.

8. Nartsissist paneb oma kaaslast tundma rumalana ja näitab alati, et tema on suhte tarkpea ning teab täpselt, kuidas miski toimima peaks. Nartsissist on suurepärane alavääristaja.

9. Ta kontrollib alati oma kallimalt ja peab olema teadlik kõikidest käikudest, mida too teeb.

10. Nartsissist vihastab tihti ja väga hirmsalt. See on üks esimestest märkidest, mida kallim peaks tähele panema, et kiiresti lahkuda.

Allikas: YourTango