Kolumnist ja raamatu „Stop getting dumped” autor Lisa Daily lubab, et alljärgnevaid nõuandeid järgides saad sa mehele hiljemalt kolme aasta pärast! Ta ise toimiski oma soovituste järgi ning abiellus oma unelmate mehega, kes palus ta kätt Eiffeli torni tipus peale kuuekuist „käimist”.  Daily intervjueeris sadu vallalisi mehi, et saada teada, mis teeb naisest sellise naise, kellega mehed abielluda tahaksid ning pani kirja kümme populaarsemat vastust.

1. Sul on oma elu ka

Sõpradega suhtlemine ei tohiks jääda tagaplaanile, kui ellu tuleb mees. Käi väljas, hoolitse enda eest, pööra oma välimusele endiselt tähelepanu, käi reisimas ja naudi elu! Ehk siis — ära oota, et su ellu tuleks mees, et saaksid lõpuks ometi oma „päris eluga” pihta hakata. Ta ei taha olla su eksistentsi põhjus ja elu sisu!

2. Sa ei tee KUNAGI esimest sammu

Moodsal ajal on see küsimus igapäevaselt arutlusel ning konsensusele pole siiani jõutud. Daily väidab aga, et naine ei tohiks mitte iialgi mehele esimesena läheneda. Hoopis mees paks olema see, kes tuleb tutvust tegema ja peaks kohtinguid planeerima. Põhjus lihtne: kui sina talle iga päev ise helistad, ei saagi sa teada, kas sa tõesti meeldid talle või on ta lihtsalt mugav. Mehed on programmeeritud jahti pidama, tuletab Daily meelde.

3. Oled seksikas, aga mitte litsakas

Suhte alguses tähendab see midagi muud kui hiljem suhte arenedes. Suhte algul peaks naine hoiduma üliseksikate ja kahemõtteliste märkuste tegemisest ning flirtima tagasihoidlikult, näiteks puudutades õrnalt ja vaid hetkeks mehe käsivart või põlve. Kui suhe on juba tõsisem, on avalikud hellusemomendid rohkem aktsepteeritavad ning salaja laua all jala silitamine samuti ok.

4. Sa ootad seksiga

Daily hoiatab, et kui liiga vara voodisse jõuda, võib naine suhtest teha valed järeldused ning oodata mehelt rohkem pühendumist, kui too valmis on.  Suhteguru soovitab oodata vähemalt kuu aega enne, kui uue mehega linade vahele hüppad.

5. Sa hoolid 

Dailyl on sõbranna, kes märkas, et tema ärimehest boyfriendil ei olnud kunagi aega oma särke keemilisse puhastusse viia. Seetõttu ostis ta enne reisi alati uued särgid. Daily sõbranna aga hakkas korra nädalas elukaaslase särke ise puhastusse viima. Daily ise teeb oma mehele süüa ja naudib seda! See ei tähenda, et peaksid hakkama täiskohaga meeleheitel koduperenaiseks, vaid tegema väikeseid igapäevaseid liigutusi selleks, et su mehel oleks hea ja mugav olla. See näitab, et tema soovid ja vajadused on sulle olulised ning teeb sinu heaks samuti midagi. Daily abikaasa näiteks pühib talvehommikutel oma naise auto lumest puhtaks.

6. Sa oled mehe suurim toetaja

Aita tal bossi ees hea välja näha! Naera tema naljade üle ja lase tal särada, kui ta on rambivalguses!

7. Sa ei käi peale. MITTE KUNAGI!

See on oluline punkt. Mehed vihkavad peale käimist! Ürita end tagasi hoida ja ära helista sada korda päeva jooksul, et küsida, kuidas tal läheb. Püüa mitte teha vihjeid teie tuleviku kohta ja hoidu abieluteema tõstatamisest. Mehed ei viitsi pidevalt mõelda, millises seisus suhe parasjagu on. Nad tahavad seda lihtsalt nautida!

8. Sa ei luba endaga halvasti käituda

Mehed austavad naisi, kes ei luba neil end kaltsuna kohelda. Kui ta teab, et teda ootab halva käitumise eest karistus, austab ta sind rohkem ega torma sind esimesel võimalusel petma. Abielumeestega ei maksa üldse vaeva näha. Ega nendega, kel kodus tüdruk ootamas või nendega, kes sind verbaalselt või füüsiliselt ahistavad.

9. Hea naine valib alati hea mehe

See tähendab, et ka sina peaksid otsima endale kaasa, kes on aus ja usaldusväärne, kohtleb sind õigesti ja ei valeta! Rüütellikkus ei ole maailmast veel kadunud ja heade kommetega mehi siiski veel leidub. Ka rahaasjades peaksite olema ühel meelel, sest see on teema, mille üle paarid põhiliselt vaidlevad.

10. Sa tead, et armastus on hea suhte alus!

Paljudel naistel tuleb ühel päeval lihtsalt see äratundmismoment, mil nad teavad, et tegu ei ole vaid lühiajalise „liblikad kõhus ja hull sinu (keha) järele” tundega. Daily sõnul on tõeline armastus segatud mugavus- ja turvatundega ning teadmisega, et kellegi teise õnn sulle täpselt sama oluline kui su enda oma. Ja liblikad käivad lihtsalt asja juurde!

Allikas: iVillage