1. Hea kuulaja

Mehed hindavad naist, kes oskab lisaks pidevale jutustamisele ka kuulata ja kaasa mõelda. Siia alla käib ka kannatlikkus — pidevalt kärsitud ja vinguvad naised tõukavad mehi automaatselt eemale.

2. Spontaansus

Mehele meeldib, kui naine oskab n-ö vooluga kaasa minna, asju pisut vabamalt võtta ja elu nautida. Neile meeldib, kui naised laulavad, tantsivad või proovivad midagi uut ja põnevat, olgu selleks siis mägironimine või keerulise roa valmistamine. Naine, kes vaid kindlas rutiinis elab ja kunagi midagi uut ei katseta on lihtsalt… igav.

3. Hea autojuht

Jätkem mehed arvama, et just nemad on parimad autojuhid, kuid saladuskatte all võime öelda, et tegelikult ei pea mehed naiste juhtimisoskusi sugugi nii halvaks kui me arvame. Mehele meeldib, kui naisel on juhiload taskus — esiteks ei pea teda siis pidevalt ise ringi sõidutama, teiseks on see märk iseseisvusest.

4. Eesmärgid ja saavutused

Ükski korralik mees ei taha naist, kes oleks talle vaid aksessuaariks käevangus — naisel peavad olema ka oma saavutused, sihid ja eesmärgid. Töö, hea haridus ja pidev enesearendamine annavad suuri plusspunkte.

5. Korralik söömine

Tervislik toitumine on hea ja kalorite üle arvet pidamises pole midagi halba, kuid söömisest ei tohiks saada kinnisidee. Mees hindab naist, kes tellib taldrikutäie head toitu ja oskab seda nautida, mitte naist, kes terve õhtu sellerivart närides kadedalt mehe pitsat piidleb.

6. Oskused köögis

Klassika, millest ei saa üle ega ümber. Armastus käib kõhu kaudu ja mehed armastavad head toitu. Veel enam armastavad nad naist, kes neile head toitu valmistab.

7. Loomulikkus

Võltsrinnad ja hoolikas meik võivad ju päid pöörata, kuid suurem osa mehi tunnistab, et püsisuhteks valiksid nad tagasihoidlikuma ja loomuliku tüdruku, kes ei kerja kõigi maailma meeste tähelepanu.

8. Enese eest hoolitsemine

Mehed ei mõista, miks meil peab olema neli erinevat tuubi praktiliselt sama toimeainega kreemi, kuid fakt, et me muretseme pidevalt uusi ilutooteid tegelikult meeldib meestele! Neile meeldivad naised, kes enda eest hoolitsevad, sest see näitab, et naine oskab hoolitseda ka oma mehe ja teiste asjade eest.

9. Huumorimeel

Mehe silmis pole midagi seksikamat naisest, kes oskab head nalja hinnata ja ka ise nalja visata. Naine, kes pööritab iga nalja peale silmi või ei mõista sarkasmi ka siis, kui see on puust ja punaselt lahti seletatud, ehmatab meest pisut — kes tahaks veeta terve elu inimese kõrval, kes teda naerma ei aja?

10. Jõud

Naise kui “õrnemast soost olendi” eest hoolitsemine on mehel loomuses, kuid see ei tähenda, et naine peaks olema nagu habras talleke. Mees tahab teada, et ka tema saab vahel naise õlale toetuda ja õrn naisuke ei kao ta kõrvalt niipea kui elu inetuks kisub.

Allikas: allwomenstalk.com