1. Ta ei tahtnudki sind eriti. Ta lootis kiiret kirge, kuid ei midagi tõsisemat ja sa said kõigesti valesti aru (või ei väljendanud ta oma plaane piisavalt arusaadavalt).

2. Ta leidis kellegi etema. Ikka juhtub, kellelgi on alati seksikamad jalad, suuremad rinnad, vabameelsem iseloom või võrgutavam parfüüm kui sinul.

3. Tal sai kõrini poodide proovikabiinidest ja Prantsuse stiilis väikestest kohvikutest ja su sõbrannade sünnipäevadest ja su vanemate kodust ja su koeraga jalutamisest.

4.Su pere ja sõbrad hirmutasid teda. Võib-olla näeb ta su emas juba liiga palju sind või on su sõbrannad tema jaoks kõige tüütumad olevused maamunal?

5. Ta sõbrad vihkavad sind. Nad vingusid ja hädaldasid tema uue kallima üle, kuni ta otsustas selle uue kallima (loe: sinu) jätta kus see ja teine.

6. Sa näägutasid… palju. Miks ta kogu aeg tööl on, miks ta nii laisk on, miks ta trennis ei käi, miks ta selle särgi ja selle vöö pani, miks ta oma kingi ei puhasta, miks ta jälle bensiini võtta unustas…

7. Sa oled korrafriik… või vastupidi? Ta ei tohtinud ühtegi kasutatud taldrikut kraanikaussi jätta, ta unustas pidevalt oma pesemisvahendid vanni äärele ja sina tuletasid talle seda iga päev oma nääkleval toonil meelde. Võib-olla aga olid hoopis sinu juuksed pidevalt vannis, sinu meigiasjad elutoa diivanil ja su müslipuru köögipõrandal? Nii või teisiti, korrafriik ja ülim laiskloom ei saa koos olla.

8. Sind on kulukas “ülal pidada”. Sa eeldad, et sulle tehakse välja kõik kino- ja teatripiletid, lõuna- ja õhtusöögid ning väljasõidud. Tema aga otsis naist, mitte ülalpeetavat.

9. Sa pole enam sama naine. Mäletad seda seksikat pesu, mida sa kandsid või võrgutavaid punaseid huuli, mida endale ikka ja jälle maalisid? Mäletad, kui vabalt ja rõõmsalt sa kõike võtsid? Mis sellest sai?

10. Sa ei taha enam seksida. Varem nägid kõikjal seksikat mängumaad, oli selleks siis auto, esik, võsa või dušš, kuid nüüd ei taha sa ka pimedas ja teki all enam “kätte anda”. 

Allikas: sheknows.com