Kuna elus juhtub väga erinevaid asju, on oluline, et su elus oleks väga erinevaid sõpru, kes aitaksid sind läbi nii rasketest aegadest, aga oleksid olemas ka siis, kui paremini enam minna ei saagi.

Seega, kas sul on olemas järgnevad sõbrad?

1. Sinu vastand

Vastandid tõepoolest tõmbuvad! Mõned elu kõige paremad sõprussuhted võivad olla inimeste vahel, kes esitavad teineteisele pidevalt väljakutseid ja on alati valmis väitlema. Te võite teineteiselt nii palju õppida ning samas on sellised sõbrad ka suurepärased ajal, mil otsid uusi hobisid või soovid kogeda midagi, mida sa veel kogenud ei ole.

2. Terapeut

Tema on see sõber, kes teab alati, kuidas sa end tegelikult tunned ning on valmis sind ära kuulama ja nõu andma. Ta pakub sulle aeg-ajalt häid raamatuid või podcaste, mis sind mõnest situatsioonist läbi aitavad ning saadab sulle kallistuse emotikone ajal, mil sa seda kõige rohkem vajad.

3. Elustiili sõber

Kui sul on olemas sõber, kellega käia jõusaalis, keraamikatunnis või reisil, on täitsa reaalne, et tema ongi su "elustiili sõber". Tema on keegi, kellega sul on kõige rohkem ühist ja te lööte teineteise seltskonnas tõeliselt särama.

4. Otsekohene sõber

Meie kõigi elus on tõenäoliselt see üks inimene, kel puudub igasugune filter, kui ta oma arvamust avaldab või midagi vaatleb ning ta ei karda meile öelda, mis ta parasjagu mõtleb. Need sõbrad võivad aeg-ajalt olla päris karmid ja vahel isegi piire ületada, aga tegelikult me neid just selle aususe pärast ju armastamegi.

5. Üheksast viieni sõber

Sul on vaja võtta töö tegemisest paus ja juua kruusitäis kohvi? See on inimene, kellele sa sel juhul kohe sõnumi saadad ja ta endaga kaasa kutsud. Sa näed teda tegelikult sagedamini kui mõnda teist sõpra ja jagad temaga enda elu kohta nii mõndagi, kuigi te vahel ei pruugi arugi saada, kui hästi te teineteist tunnete.

6. See, keda sa tead juba terve igaviku

Kujuta ette stsenaariumi: peate sõbraga plaani minna õhtust sööma, te pole teineteist juba paar aastat näinud, aga kui kokku saate, kallistate ja sukeldute jututeemadesse, mis teil möödunud korral pooleli jäid. Sellest hetkest poleks justkui minutitki möödunud. See on sõber, kes jääb sinuga igavesti.

7. See, kes kuulub su pereringi

Sarnaselt inimesele, keda sa oled terve igaviku teadnud, on see sõber, keda oled samuti terve elu tundnud. Ainus vahe on, et see inimene kuulub ka su pereringi. Olgu tegemist siis õe-venna, sugulase, tädi või kasvõi su vanemaga, alati on inimestel pereringis olemas üks parim sõber, kes muudab suguvõsakokkutulekud pisut talutavamaks.

8. Suurepärane suhtleja

Vahel on sul vaja põgeneda mõne probleemi eest ja end lihtsalt nautida ning sel juhul tuleb sulle appi see sõber, kes ütleb sulle: "Saada see kuu peale, lähme peole!" Ta aitab sul tulla välja oma kookonist ja jagab sinuga enda särtsakat energiat ning on parim inimene, kelle kõrval olla, kui sa tahad lihtsalt lõbutseda.

9. Dressipükstes ja sassis krunniga

On sul tekkinud kunagi soov veeta terve nädalavahetus koduseinte vahel pidžaamat kandes ja juukseid pesemata? Ja muidugi vaadata üht filmi teise järel? See on sõber, kes on valmis sinuga seda kõike koos tegema.

10. See, kellele sa loota saad

Kui sul oleks vaja varjata mõnda rasket kuritegu, on just tema see inimene, kelle poole sa pöörduksid ja ta aitaks sind küsimusi küsimata. Ta on alati valmis sind aitama ja tõesti keegi, kelle üle sa rasketel hetkedel tänulik oled.

Allikas: The Everygirl