Mida siis mehed naiste juures üle kõige armastavad? Naiste lõhna ja kehakumerusi, seda kindlasti. Aga on ka natuke vähem seksikaid tegureid, mis mehi lausa jalust maha murravad.

1. Naised on imeliselt pehmed. Selle all ei ole mõeldud, et naine peaks paks olema, naine on lihtsalt naturaalselt pehmem kui mees ja see on erutav.

2. Naised on emalikud. Mitte, et kõigil meestel oleks ema kompleks, vaid mehed jumaldavad seda soojust ja hoolitsust, mida naistest õhkub.

3. Naised näevad bikiinides ülikuumad välja. Samal ajal, kui sina muretsed paari ülekilo ja kõhuvoltide pärast, limpsab iga mees keelt selle peale, et sa oled poolpaljas.

4. Naised on head kuulajad. Paljud mehed eelistavad just naistega rääkida oma suurtest probleemidest, sest nii saavad nad kindel olla, et neid päriselt ka kuulatakse ja nende mure vastu tuntakse huvi.

5. Naised oskavad ennast hästi väljendada. Tihti kurdavad mehed küll liigse emotsionaalsuse üle, mis naistega kaasneb, aga sisimas on nad rahul. Mehed tahaksid ka osata ennast nii hästi väljendada, kuid on enamasti loomu poolest kinnisemad.

6. Naisi on hea kaissu võtta. Meestele meeldib tunda et jõulise ja isasena, aga öösiti on ikka hea kedagi enda käte vahel hoida.

7. Naised ei karda nutta ega olla emotsionaalsed. Kuna meestele on väikesest peale õpetatud, et mehed ei nuta, on nad harjunud emotsioone enda sees hoidma. Kuid neil on sisimas hea meel, et naised seda ei tee.

8. Naise puusade liikumine on erutav. Oi, kuidas mehed armastavad vaadata järgi tänaval mööduvale naisele. Naise keha liigub nii sujuvalt ja nõtkelt ning see vaatepilt on meeste jaoks lummav.

9. Pole midagi seksikamast, kui naine kes kannab kontsakingi. Paljud naised ei taha kanda kontsasid, sest niimoodi on nad meestest pikemad. Kuid üllatus-üllatus, mehi see tegelikult ei häiri. Kontsad muudavad naise enesekindlaks ja see on meeste meelest seksikas.

10. Vastupidiselt kontsadele näevad naised äärmiselt erutavad välja ka dressipükstes. Mehe jaoks on imeline vaatepilt see, kui ta tuleb töölt ja naine on mugavate dressidega kodus toimetamas. Kirsiks tordil on ka veel see, kui naine kannab samal ajal mõnda mehe T-särkidest.

Allikas: YourTango