1. Vannitoa koristamine. Vann lastakse veega üle, kraanikauss tõmmatakse lapiga puhtaks ja sellega loetakse töö lõpetatuks. Põrandad, seinad ja nurgatagused pole piisavalt olulised, need võib vahele jätta.

2. WC puhastamine. Heal juhul lastakse potti natuke puhastusvahendit ja tõmmatakse pealt puhtaks. Põrand ja poti ümbrus unustatakse täiesti.

3. Dušinurga puhastamine. Dušinurga seinad ja põrand lastakse puhastusvahendit täis ja “unustatakse” ligunema. Ära ei pesta seda küll iialgi.

4. Nõudepesu. See on töö, mis tuleb naistel pea iga kord üle teha, sest mehed ei viitsi kuivanud toidujääke taldrikutelt ja sööbinud kohvi- või teerante kruusilt piisavalt korralikult ära nühkida. Loputamisest nende meelest piisab.

5. Nõudepesumasina täitmine ja tühjendamine. Nad panevad sinna sisse või võtavad sealt seest välja ainult need asjad, mida neil endil vaja on. Ülejäänud peavad justkui nõiaväel ise puhtaks või kappi tagasi saama.

6. Pesu kuivama riputamine. Tavaliselt loobitakse märg pesu suvaliselt restile üksteise peale, nii et need jäävad kortsu ega kuiva.

7. Triikimine. Topeltviigid pole väga haruldane nähe. Kõrbenud augud pluusi kätisel ka mitte. Ja enamjaolt õnnestub meestel triikimisega riide olukord hoopis hullemaks teha kui see enne oligi.

8. Voodi üles tegemine. Päevatekk suvalises suunas ja suvalise nurga all peale ja võib minna. Suva, et tekk on kortsus ja padjad põrandal laiali.

9. Pesu pesemine. Kõik materjalid ja kõik värvid lähevad koos masinasse ja mis sealt välja tuleb, pole enam meeste asi — töö on tehtud!

10. Tolmuimejaga põranda tõmbamine. Puhtaks tehakse ainult silmaga nähtavad pinnad. Diivani ja seina vaheline ala või ükskõik mis teine pind, kuhu ligi pääsemiseks on vaja natuke rohkem vaeva näha või mingit mööblieset liigutada, jäetakse koristamata.

11. Köögi koristamine. Leivapuru lendab kapi äärelt põrandale ja prügikasti sisu surutakse kasvõi jalaga pressides kokku, peaasi, et seda tühjendama ei peaks.

Allikas: Female First