1. Ta laseb sind regulaarselt üle

Ta ei austa sinu tehtud plaane ja tal on tavaliselt mingi nõme vabandus, miks ta ei saa sinuga liituda. Paraku ei ütle ta seda sulle enne viimast minutit (kui üldse) ja laseb su alati lihtsalt süüdimatult üle.

2. Ta ei vasta pea kunagi su sõnumitele ega telefonikõnedele

Me ei eeldagi, et ta kohe sulle vastab, aga kui ta pole ka 24 tunni jooksul ilma mingi mõjuva põhjuseta sulle vastanud, on see lihtsalt ebaviisakas. Sa ju tead, et tal on telefon kogu aeg käeulatuses ja ta lihtsalt ei vaevu sulle vastama. Kui ta sinust päriselt hooliks, siis ta tahaks sulle esimesel võimalusel vastata.

3. Tema teeb kõik otsused

Kunagi ei loe see, mida sina tahaksid teha, vaid tema dikteerib kõik plaanid ette. Teda ei huvita sinu soovid, sest ta lihtsalt ei hooli.

4. Sa ei saa tema peale loota

Ta pole sinu jaoks olemas, kui sa seda kõige rohkem vajad ja kõik su probleemid tunduvad tema silmis tühised. Kui oled endast väljas, siis see teda väga ei koti ja ta isegi ei proovi su tuju parandada, aga vastupidises olukorras eeldab ta, et sa oleksid kindlasti tema jaoks olemas.

5. Teda kütkestab rohkem su keha kui su iseloom

Ta eelistaks sind pigem käperdada kui sinuga rääkida. Talle meeldib sinuga oma sõprade ees uhkeldada, aga kui suhe muutub tõsisemaks, kaob ta kui tina tuhka. Tundub, et ta hindab su välimust rohkem kui midagi muud.

6. Ta naljad on solvavad

Ta ei mõista, et mõned tema naljad võivad sulle haiget teha ega tunnista kunagi, et tema nali läks üle piiri ning soovitab sul lihtsalt elu mitte nii tõsiselt võtta.

7. Sa näed selle suhte nimel rohkem vaeva kui tema

Sa oled valmis selle suhte nimel vaeva nägema, aga tema ei liiguta lillegi. Ta ei hinda su pingutusi ega pane neid isegi tähele. Need üksikud korrad, kus ta jätab mulje, et ta hindab sind, on tavaliselt siis, kui ta sult midagi tahab.

8. Tema teod räägivad sõnadest valjemini, aga seda mitte heas mõttes

Sa ei saa teda usaldada, sest kuigi ta lubab sulle üht, teeb ta totaalselt midagi muud.

9. Ta ei oska vabandada

Ta ei vabanda mitte kunagi ega hooli kellegi teise tunnetest. Isegi, kui sa oled selgelt endast väljas, ei näita ta kuidagi välja, et ta oma tegusid või öeldut kahetseks.

10. Ta ei võta vastutust

Ta süüdistab alati teisi inimesi, kuigi on ise selgelt süüdi ja leiab alati mõne vabanduse enda käitumisele.

11. Ta ei hooli sinu vajadustest

Teda ei huvita, kuidas su päev möödus ega küsi ka, kuidas sa end tunned. Kui tahad temaga millestki rääkida, oled sina see, kes peab teema tõstatama, sest tema mõtleb ainult iseendale.

Kui ülalnimetatu kehtib ka sinu kallima puhul, ära raiska enam oma aega. Sa väärid kedagi, kes tahab sinuga koos olla ja on valmis kõigeks, et seda tõestada.

Allikas: Popsugar