1. Meil on suured südamed

Vahet pole, kas sa päästsid oma karvase sõbra kodutute koerte varjupaigast või otsustasid ta osta, keegi ei saa väita, et meie süda kasvab iga päev temaga mängides aina suuremaks.

2. Me ei karda pühenduda

Koera omamine ei ole pooltki nii kerge, kui kõrvaltvaatajale tundub. Tegelikult nõuab see väga suurt pühendumist.

3. Me teame, kuidas lõbutseda

Me teame, kuidas mängida ja mis veelgi olulisem, kuidas palli visata. Kuidas on võimalik mitte armastada naist, kes oskab lõbutseda?

4. Meile meeldib jagada

Me jagame oma toitu ja voodit nende parimate sõpradega lihtsalt seetõttu, et me oleme südamelt head inimesed. Sinuga asjade jagamine ei ole meile keeruline ka siis, kui sa ei kasuta kurbade kutsikasilmade taktikat.

5. Me oleme päriselt lojaalsed

Kuigi on tõsi, et vahetevahel on koer meie jaoks prioriteet (olgu, keda me lollitame, see on alati nii), näitame me sellega sulle, kui lojaalsed me oleme. Kohtle meid hästi ja me võime seda lojaalsust ka sinuga jagada.

6. Me ei põe väikeste asjade pärast

Meie nunnud koerad on varastanud meie lemmikud kingad ja närinud need tükkideks ning me jätkuvalt armastame neid. Seega, sa tead, et me andestame kergemini, kui sa käki kokku keerad. Vähemalt väikese käki...

7. Koerainimesed oskavad teistega arvestada

Me oleme sellised inimesed, kes koristavad oma koerte järelt ja kui me näeme poes ideaalset kingitust oma armsale sõbrale, ei suuda me kohe kindlasti seda ostmata jätta. Mõtle, kui palju sul sellise inimesega veaks.

8. Me oleme vastutustundlikud

Koera omamine pole mingi lihtne ülesanne. Me käime oma koertega arsti juures, hoolitseme nende välimuse eest, käime iga päev mitu korda jalutamas... Kui sa otsid vastutustundlikku tüdrukut, pole vaja kaugemalt otsida.

9. Meil on mänguline iseloom

Koera omamine on meile õpetanud, et vahel peabki paksu lume või muda sees ringi rullima ja elu nautima.

10. Koera inimesed on õnnelikumad inimesed

See on tõsi! Isegi teadlased on kinnitanud, et koer aitab võidelda depressiooniga, vabaneda stressist ja mõjub üleüldse vaimsele tervisele hästi. Ja mis oleks parem, kui õnnelik abikaasa?

11. Meist saavad ühel päeval suurepärased emad

Vahet pole, kas võtsime koera juba kutsikaeas või mitte, me teame, et vahel tuleb nende eest hoolitseda täpselt sama palju kui laste eest. Me oleme käinud nendega jalutamas ka kõige halvema ilmaga ja aidanud neid, kui nad on haiged, mistõttu sa juba tead, et me oleme valmis taluma kell kaks öösel röökivat last ja võimelised tema eest hoolitsema.

Allikas: BRIDES